Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Σα να μπαίνει η άνοιξη


Λίγο ο καιρός που έχει ανοίξει, λίγο τα καταστήματα που έσπευσαν να τοποθετήσουν τη καινούρια σεζόν με τα εκπτωτικά κομμάτια, λίγο η διάθεση μας που θέλει μια ανανέωση, δεν θέλει
και πολλά το μυαλό μας για να αρχίσει να τρέχει δυο μήνες μπροστά αναζητώντας τα trends που θα μας ξεσηκώσουν.
Κάπως έτσι, αρχίσαμε να φλερτάρουμε με τις νέες τάσεις, προσπαθώντας να βρούμε τι μπορούμε να φορέσουμε από σήμερα κιόλας!
– Παστέλ και το ροζ που δε ξέχασα. Ένα ροζ απαλό, σαν ελαφρύ blush, που ξυπνάει την ευαισθησία μας και μας κάνει να ονειρευόμαστε ακόμα πιο εύκολα τον Μάιο, την εξοχή και το εμπρός βήμα ταχύ. Θα το φορέσουμε χωρίς αντιρρήσεις γιατί, κατά βάθος, θα είμαστε πάντα τα καλά κοριτσάκια της μαμάς. Κοντά στο ροζ, βέβαια, ακολουθούν και άλλες παστέλ αποχρώσεις όπως το χρώμα της μέντας και της λεβάντας.
mode_anoixi_4l

– Τα ψηλόμεσα παντελόνια. Φυσικά, και μπορούμε να τα φοράμε από τώρα γιατί είναι πρακτικά, κομψά και φιλικά με τα τακούνια μας. Καλό θα ήταν, βέβαια, να τα προτιμήσουν εκείνες που έχουν πόδι μακρύ, ψηλό και χυτό και μέση για δαχτυλίδι. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τα στιλιστικά ατυχήματα μας πέφτουν βαριά το τελευταίο καιρό.
mode_anoixi_6

– Τα cropped σακάκια. Το σακάκι με το οποίο θα φορέσεις και τα ψηλόμεσα παντελόνια και τις φούστες και όποιο άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας θέλεις. Χωρίς γιακά και με αρκετά φιλελεύθερο πνεύμα, αυτά τα jackets είναι ό,τι πρέπει για να είσαι κομψή αλλά ποτέ βαρετή.
mode_anoixi_3
Η μακρομεσαία φούστα. Είναι η φούστα που σταματάει στο μέσο της γάμπας και μας κάνει να δείχνουμε λίγο ρετρό, λίγο Chanel και λίγο περισσότερο γυναίκες από όσο τα υπόλοιπα trends. Φυσικά, τις αγαπάμε και μας αρέσει να τις φοράμε με λεπτά πουκάμισα με λευκό κολλάρο που είναι μια ακόμη από τις τάσεις της άνοιξης που ακολουθεί.
mode_anoixi_8
Τα floral. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε την άνοιξη για να φορέσουμε τα λουλουδιστά patterns. Εξάλλου, φέτος τα floral παίζουν σε τόσες διαφορετικές versions που δε θα μπορέσουμε να τα χορτάσουμε ποτέ. Έτσι, υπάρχουν τα λουλούδια του σουρεαλισμού, τα λουλούδια του λιβαδιού και τα λουλούδια του τεντόπανου πριμαβέρα που είναι μεγάλα και δεν περνούν απαρατήρητα ο κόσμος και αν χαλάσει.
mode_anoixi_7
Τα κρόσσια. Ντύνουν τις τσάντες, τα jackets, τα βραδινά φορέματα και τα cropped tops δίνοντας την ευκαιρία και στις πιο τσουπωτές να τα τολμήσουν αρκεί να μην τα κουνάνε πολύ δεξιά και αριστερά. Τα κρόσσια έχουν φέτος την τιμητική τους και θα αφεθούμε απροβλημάτιστα στη μαγεία τους γιατί αγαπάμε τη κίνηση τους και την ελαφριά ιστορία που κουβαλάνε από την δεκαετία των hippies και της σεξουαλικής απελευθέρωσης.
mode_anoixi_2

Τα λαμέ. Λατρεύω να τα λέω λαμέ και, επίσης, λατρεύω κάθε σεζόν να παρακολουθώ να προσπαθούν να τα φορέσουν κορίτσια που ουδεμία σχέση έχουν με την λάμψη, την εκκεντρικότητα και την μόδα. Αγαπημένες μου, δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους. Τα μεταλλικά κομμάτια είναι δυναμικά και πολύ χαρακτηριστικά.
mode_anoixi_5
Για να μη μας κρεμάσουν κουδούνια αποφεύγουμε τις total metal εμφανίσεις και περιοριζόμαστε σε ένα clutch, ένα top, ένα παπούτσι ή ένα σκουλαρίκι για να κάνουμε το fashion statement μας. Ναι;

Όλα Για Την Γυναίκα



Ετικέτες ,