Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, το παγωτό και τα παγάκια.
Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρρευστη κρέμα.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σαντιγί και σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα.
Για τη σαντιγί
Αφήνουμε για ένα τέταρτο στην κατάψυξη την κρέμα γάλακτος και το μπολ όπου θα χτυπηθεί η σαντιγί.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με μίξερ στη γρήγορη ταχύτητα για δύο
λεπτά και όταν αρχίζει να πήζει, πασπαλίζουμε από πάνω την άχνη,
συνεχίζοντας το χτύπημα.
<< Αρχική σελίδα