Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 15 λεπτά
Υλικά
- Σολομός 4 φιλέτα
- Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
- Ντομάτες 2 ψιλοκομμένες
- Βούτυρο 50 γρ
- Κρασί λευκό 150 γρ
- Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Αλείφετε τα 4 αλουμινόχαρτα με βούτυρο, βάζετε
τα ψάρια, αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε κάθε ψάρι κρεμμύδι, ντομάτα και
λίγο βούτυρο. Περιχύνετε το κάθε ψάρι με 2 κουταλιές κρασί και κλείνετε
τα αλουμινόχαρτα καλά. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 250 βαθμούς για 10
λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.
Ετικέτες ΑΡΧΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
<< Αρχική σελίδα