Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Πως να εφαρμόσετε ένα έντονο σκούρο κραγιόν

Πως_να_εφαρμόσετε_ένα_έντονο_σκούρο_κραγιόν (1)

Πριν εφαρμόσουμε το αγαπημένο έντονο σκούρο κραγιόν, θα πρέπει με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση του κραγιόν ή ένα τόνο πιο σκούρα να τονίσουμε το περίγραμμα των χειλιών
μας και στη συνέχεια να γεμίσουμε την περιοχή αυτή με κραγιόν.
Αν θέλουμε να παρατείνουμε τη διάρκεια του έντονο σκούρο κραγιόν μπορούμε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια των χειλιών μας με μολύβι χειλιών, ως βάση και κατόπιν να εφαρμόσουμε το έντονο σκούρο κραγιόν. Ένας άλλος τρόπος να παρατείνουμε την διάρκεια, είναι να εφαρμόσουμε το κραγιόν στα χείλη μας και στη συνέχεια να βάλουμε ένα χαρτομάντηλο και να τα πιέσουμε απαλά πάνω σ’αυτό .Κατόπιν εφαρμόζουμε λίγη πούδρα και καλύπτουμε ξανά τα χείλη μας με το κραγιόν. Μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε το κραγιόν κατευθείαν στα χείλη μας χωρίς τη δημιουργία του περιγράμματος. Τέλος χρησιμοποιούμε ενυδατικό lip-gloss ή lip balm σε σκούρα απόχρωση, αν θέλουμε ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα.
Αν έχουμε λιπαρό δέρμα είναι υποχρεωτική η εφαρμογή του περιγράμματος με μολύβι χειλιών για να εγκλωβίσει το κραγιόν στη θέση του, οπότε αυτό δεν θα λερώσει στο δέρμα γύρω από την περιοχή του στόματος.  Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας σε κάθε σας έξοδο, μέσα στην τσάντα σας, το σκούρο lipstick σας για να το ανανεώνετε!

LaMode


Ετικέτες ,