Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ταλιατέλες με σπανάκι και μπέικον

Υλικά

  • Ταλιατέλες 500 γρ
  • Σπανάκι 500 γρ φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • Τυρί κρέμα 150 γρ
  • Παρμεζάνα 150 γρ τριμμένη
  • Μπέικον 200 γρ χοντροκομμένο
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι - μοσχοκάρυδο

Οδηγίες

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και μόλις είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε.  Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει  και σοτάρουμε το μπέικον. Στύβουμε καλά το σπανάκι να αποβάλει τα υγρά του και το σοτάρουμε μαζί με το μπέικο. Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει, προσθέτουμε τα τυριά , αλάτι,πιπέρι,μοσχοκάρυδο κι ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε λίγο κι είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
  
Chefoulis

Ετικέτες ,