Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κρυολιπόλυση με Cooltech Cryolipolysis: Παγώστε το λίπος με εγγυημένο αποτέλεσμα!

...στοχευμένη δράση σε γλουτούς και ψωμάκια!


Σίγουρα ακούτε πολύ συχνά τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης να πρωτοστατεί σε όλα τα κέντρα αισθητικής και κατά καιρούς να παρέχονται πακέτα προσφορών με δωρεάν συνεδρίες κ.τ.λ.
Αν και η Κρυολιπόλυση αποτελεί μη επεμβατική  θεραπεία, κρίνεται αναγκαίο να επιβλέπεται από ειδικό ιατρικό προσωπικό  και σε ορισμένες περιπτώσεις να συνδυάζεται με άλλες θεραπείες σώματος αν θέλουμε να πετύχουμε ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα.

                   Επιλέξτε κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis μόνο στην Laser Touch!
H ιατρικά τεκμηριωμένη χρήση του ψύχους για την καταστροφή των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζονται οι ιστοί στην γύρω περιοχή του σώματος είναι μία θεραπεία που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σε δίαιτες και γυμναστική!
Τρόπος λειτουργίας
Οι κεφαλές αναρρόφησης στοχεύουν και απομονώνουν το λίπος που βρίσκεται στα συγκεκριμένα σημεία του σώματος που το έχουν ανάγκη (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, γόνατα, χέρια, πλάτη κ.α.). Πριν τη διαδικασία της αναρρόφησης τοποθετούνται ειδικές μεμβράνες οι οποίες προστατεύουν τους τριγύρω ιστούς, την επιδερμίδα αλλά και το κολλαγόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ακολουθεί η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων, η καταστροφή τους και η αποβολή τους από τον οργανισμό.
Στη Laser Touch η θεραπεία της Κρυολιπόλισης υποστηρίζεται από Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο με τη βοήθεια της οποία το αποτέλεσμα της θεραπείας επιταχύνεται και μεγιστοποιείται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος είναι σημαντικό η θεραπεία της κρυολιπόλυσης να συνδυάζεται με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων ή τεχνικές πρεσσοθεραπείας και μηχανική κινητοποίησης ιστού (μασάζ).

Αποτελέσματα
Η καταστροφή των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής είναι μόνιμη με τα πρώτα αποτελέσματα να γίνονται ορατά μετά από 20 ημέρες ενώ το τελικό αποτέλεσμα εκτιμάται 60-90 ημέρες μετά την εφαρμογή.
 

fe-mail.gr


Ετικέτες ,