Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Βασικές συμβουλές styling για πολύ κοντά μαλλιά


  • Το κερί μαλλιών ή μια καλή κρέμα styling βοηθά στη δημιουργία ενός φυσικού στυλ στα κοντά μαλλιά σας! Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικές όμως στη χρήση του σπρέι μαλλιών ή της λακ όταν πρώτα έχετε βάλει κερί στα μαλλιά σας. Αν και η λακ παρέχει κράτημα, μπορεί επίσης να κάνει τα μαλλιά σας λόγω του μήκους τους να φαίνονται πολύ πιο λιπαρά και λαδωμένα.
%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82_%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82_styling_%ce%b3%ce%b9%ce%b1_%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d_%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac_%ce%bc%ce%b1%ce%bb

  • Εκτός από πιστολάκι και την κλασική σας χτένα, μια βούρτσα μαλλιών είναι πάντα απαραίτητη στο styling για κοντά μαλλιά. Δίνει όγκο και καλύτερο σχήμα στα μαλλιά σας! Προτιμήστε μια βούρτσα με φυσικές τρίχες ή μια βούρτσα-μασάζ με στρογγυλεμένα, λαστιχένια ή ξύλινα δόντια. Επίσης, το σίδερο ισιώματος μπορεί να φανεί χρήσιμο αν έχετε φράντζα στα μαλλιά σας.
  • Αν τα κοντά μαλλιά σας έχουν μια σχετική διαβάθμιση η οποία κάνει το κούρεμα πιο ελαφρύ και ζωντανό, δώστε έμφαση στο styling στις άκρες των μαλλιών σας. Ο όγκος στο πάνω μέρος του κεφαλιού είναι απαραίτητος για να μην φαίνονται φλατ τα μαλλιά σας, αλλά οι άκρες σας πρέπει να είναι εξίσου λαμπερές και τονισμένες. Λίγο κερί διαμόρφωσης και ένας όρος λάμψης θα σας δώσουν αυτό που ζητάτε!
  • Μπορεί η χωρίστρα στη μέση να είναι τοπ τάση και φέτος, αλλά τα μαλλιά με πολύ κοντό μήκος δεν φαίνονται καθόλου σέξι και πλούσια, οπότε ξεχάστε την. Προτιμήστε να φέρετε τα μαλλιά σας προς το πλάι ή με φορά προς τα πίσω και σε στιλ 60’s και έτσι θα κερδίσετε διπλάσιο όγκο!
 LaMode

Ετικέτες ,