Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Σάλτσα με πράσινα μήλα (για ψητό κρέας)

Υλικά

  • Μήλα πράσινα 3 μεγάλα κομμένα καρέ
  • Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα
  • Δάφνη 1 φύλλο
  • Ντομάτες 3 κομμένες καρέ
  • Κανέλλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
  • Γαρύφαλλα 3
  • Ξύδι 1 1/2 ποτήρι
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα να βράσουν εκτός την ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα και τα κρεμμύδια .Όταν μαλακώσουν προσθέτουμε την ζάχαρη και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά πριν πήξει περισσότερο. Τα κατεβάζουμε από την φωτιά . Όσο κρυώνει θα πήξει περισσότερο.

Chefoulis


Ετικέτες ,