Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

6 καλύτερα Μast χρωματα κραγιον για την Ανοιξη-Καλοκαιρι 2017!

χρωματα κραγιον 2017
χρωματα κραγιον 2017 ! Ποια χρωματα κραγιον πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας για το 2017;


  6 must κόκκινα χρωματα κραγιον 2017 απαραίτητα σε κάθε συλλογή μακιγιάζ
 Ποια χρωματα κραγιον 2017 πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας; Αν σκεφτείτε καλά όλα τα χρώματα για τα χείλη που χρειάζεστε κάθε εποχή και για κάθε είδος μακιγιάζ, θα δείτε πως τα κόκκινα χρωματα κραγιον 2017 κυριαρχούν! Το κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο χρώμα για τα χείλη. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα για όλους τους μήνες και για όλες τις γυναίκες, καθώς είναι το απόλυτο θηλυκό χρώμα για το μακιγιάζ.Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε τις πιο βασικές 6 αποχρώσεις σε κόκκινους τόνους για υπέροχα χείλη!

Τα καλυτερα χρωματα κραγιον 2017


#1 Πορτοκαλοκόκκινα κραγιόν

χρωματα κραγιον 2017

Μην πιστέψετε πως τα πορτοκαλοκόκκινα χρωματα κραγιον 2017  είναι μόνο για το καλοκαίρι! Οι μεγαλύτεροι makeup artists τα προτιμούν ακόμα και στα χειμερινά μακιγιάζ όταν θέλουν κάτι ξεχωριστό και bold για τα χείλη. Συνδυάστε τις πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις gloss και κραγιόν με bronze σκιές στα μάτια.

#2 True red κραγιόν

χρωματα κραγιον 2017

Το κλασικό κόκκινο που όλες αγαπάτε…true red! Με μπλε υποτόνους για να κολακεύει κάθε επιδερμίδα, το κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη δίνει πάθος, ένταση και λάμψη! Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είτε είναι μελαχρινές, είτε ξανθές αλλά είτε κοκκινομάλλες. Αν θέλετε να έχετε ένα κόκκινο κραγιόν για να το φοράτε μία στο τόσο, αυτό πρέπει να είναι ένα κλασικό κόκκινο.

#3 Ροζ-κόκκινα κραγιόν

χρωματα κραγιον 2017

Οι πιο ευκολοφόρετες αποχρώσεις για όλο το 24ωρο και για κάθε μακιγιάζ χειλιών είναι οι ροζ κόκκινες! Επιλέξτε ανάμεσα σε φούξια και τριανταφυλλί κραγιόν, που κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και σαγηνευτικά. Συνδυάζονται τέλεια με διακριτικά ή καφέ smoky eyes looks.

#4 Βυσσινί κραγιόν

χρωματα κραγιον 2017

Τα βυσσινί κραγιόν έχουν ένα ρετρό ερωτισμό που μας αρέσει πάρα πολύ! Αυτό το χρώμα στα χείλη  ταιριάζει σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που όμως αγαπούν την αντίθεση. Είναι ιδανικότερο σε ματ αποχρώσεις, ενώ καλό είναι να έχετε πάντα σωστό περίγραμμα πριν την εφαρμογή του κραγιόν.




#5 Κερασί κραγιόν

χρωματα κραγιον 2017

Το κερασί χρώμα στα χείλη συνδυάζει το έντονο χρώμα με τη ζωντάνια και τη φωτεινότητα. Για να είναι όμορφο στα χείλη σας, θα πρέπει να παραμένει το κύριο σημείο στο μακιγιάζ σας. Προτιμήστε τα κερασί κραγιόν με ενυδατικό και λαμπερό φινίρισμα γιατί προσθέτουν περισσότερη λάμψη στα χείλη.

#6 Burgundy κραγιόν

χρωματα κραγιον 2017Μια τάση που ξεκίνησε δειλά αλλά έγινε κλασική αξία στο μακιγιάζ και δεν είναι άλλη από το burgundy κραγιόν! Έντονο, σαγηνευτικό και statement στα χείλη, το burgundy κραγιόν αρμόζει κυρίως σε βραδινά μακιγιάζ. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως μπορεί να συνδυαστεί με κάθε μακιγιάζ ματιών.
  
LaMode

Ετικέτες ,