Μπριζόλες με σάλτσα
Υλικά:
- 8-10 μπριζολές μικρές
- πιπέρι, αλάτι
- ηλιέλαιο
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 6 ντοματάκια κομμένα
- 1/2 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμένη
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
- Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
- Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Βάζουμε λίγο νεράκι.
- Πλένουμε τα μπριζολάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε.
- Σε μια πιατέλα βάζουμε τα μπριζολάκια και πάνω τη σάλτσα.
<< Αρχική σελίδα