Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Μπριζόλες με σάλτσα


Υλικά:

  • 8-10 μπριζολές μικρές
  • πιπέρι, αλάτι
  • ηλιέλαιο
Υλικά για την σάλτσα:
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 6 ντοματάκια κομμένα
  • 1/2 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμένη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
  2. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
  3. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Βάζουμε λίγο νεράκι.
  4. Πλένουμε τα μπριζολάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε.
  5. Σε μια πιατέλα βάζουμε τα μπριζολάκια και πάνω τη σάλτσα.

BeU.com.cy

Ετικέτες ,