Σουπιές στα κάρβουνα
Υλικά:
- σουπιές φρέσκες ή κατεψυγμένες
- λιαστή ντομάτα
- κεφαλογραβιέρα κομμένη σε λωρίδες
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι, λεμόνι
- Καθαρίζουμε τις σουπιές και τοποθετούμε στο εσωτερικό 1 λιαστή ντομάτα και 1 λωρίδα γραβιέρα.
- Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο λαδάκι και κατευθείαν στη σχάρα για 15′ περίπου.
- Τοποθετούμε σε μια πιατέλα τις σουπιές, περιχύνουμε με λίγο λαδολέμονο και ελάχιστη ρίγανη για άρωμα.
<< Αρχική σελίδα