Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

μπλε παπουτσια για κάθε γούστο και κάθε περίσταση


Τα μπλε παπουτσια είναι μία όχι τόσο συνηθισμένη επιλογή για την Ελληνίδα. Τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις της κατέχουν τα μαύρα, άσπρα, μπεζ ή nude χρώματα, απλά γιατί συνδυάζονται πιο
εύκολα. Όταν όμως τα τολμήσουμε, τα μπλε παπούτσια είναι από μόνα τους …γοητευτικά!
μπλε παπουτσια
Αν επιλέξουμε μπλε παπουτσια, καλό είναι να τα σετάρουμε με κάτι άλλο στην εμφάνισή μας. Για παράδειγμα, ένα μπλε σακάκι, μία μπλε τσάντα ή ένα μπλε τοπ, στην ίδια ή περίπου απόχρωση. Μπορούν να φορεθούν και μόνα τους, αν τα υπόλοιπα ρούχα μας είναι όλα σε ένα χρώμα, όπως μαύρο ή άσπρο. Μπορούμε επίσης να τα συνδυάσουμε με φλοράλ ή πολύχρωμα σύνολα, που έχουν όμως και μπλε.
Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο όμορφα μπλε παπουτσια που βρήκαμε στην ελληνική αγορά.
IQ Shoes
μπλε παπουτσια 1
Όμορφη, κλασσική μπλε σκούρα γόβα από βελούδο, με τακούνι 8 εκ. για βραδινές εμφανίσεις. Συνδυάζεται εύκολα χάρη στη λιτή γραμμή της. Την βρήκαμε σε πολύ καλή τιμή στο e-shop εδώ.
Envie Shoes
μπλε παπουτσια 2
Peep Toe γόβα από συνθετικό δέρμα σε απομίμηση σουέντ σε ζωηρό μπλε χρώμα. Αν και το τακούνι της έχει ύψος 12 εκ. είναι άνετη και σταθερή στο βάδισμα. Μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Gianna Kazakou
μπλε παπουτσια 3
Γόβες από δέρμα με δερμάτινη φόδρα, συνθετική σόλα και τακούνι 11½ εκ. Η γλυκιά σιέλ απόχρωση την κάνει κατάλληλη να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Υπάρχει σε άλλα 2 χρώματα εδώ.
Sagiakos
μπλε παπουτσια 4
Γόβες κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από δέρμα καστόρ και λουστρίνι. Με δερμάτινη εσωτερική επένδυση και δερμάτινο πάτο. Το τακούνι έχει ύψος 11 εκ. και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Mortoglou
μπλε παπουτσια 5
Μπλε μπαλαρίνα του ελληνικού οίκου Mourtzi, από δέρμα εξωτερικά και εσωτερικά. Έχει μαλακό πάτο και αντιολισθητική σόλα επίσης από δέρμα. Θα το βρείτε και σε μαύρο χρώμα εδώ.
Voi & Noi
μπλε παπουτσια 6
Μποτάκι ως τον αστράγαλο σε κομψή γραμμή και πολύ καλή τιμή. Με φερμουάρ σε χρυσό χρώμα και τακούνι 10,5 εκ. Το βρήκαμε εδώ.
Zara
μπλε παπουτσια 7
Γόβα υφασμάτινη σε μπλε – μαύρο χρώμα, με τακούνι 10 εκ. Υπάρχει σε ακόμη 2 χρώματα εδώ.
 

LaMode

Ετικέτες ,