Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

φορεματα για κοριτσια από τη Mini Raxevsky – η ανοιξιάτικη συλλογή Junior!


φορεματα για κοριτσια MR
Πάντα στο επίκεντρο της παιδικής μόδας, τα φορεματα για κοριτσια της Mini Raxevsky έρχονται και φέτος για να στολίσουν τις μικρές πελάτισσές τους.

Δημιουργώντας μόδα από το 1989, η Mini Raxevsky αντιπροσωπεύει μία από τις ηγέτιδες εταιρίες παιδικής ένδυσης παγκοσμίως. Διαθέτει τρεις διαφοροποιημένες συλλογές Infant, Baby και Junior. Στόχος της είναι να ικανοποιεί απόλυτα τους απαιτητικούς μικρούς πελάτες της από τη στιγμή της γέννησης έως και 14 ετών.
Τα τελευταία 10 χρόνια, οι συλλογές Mini Raxevsky διατίθενται ολοκληρωμένες μέσα από την αλυσίδα λιανικής της εταιρίας. Νέες boutique εγκαινιάζονται συνεχώς σε πόλεις της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό.
Η συνταγή της επιτυχίας της είναι: «Άριστη ποιότητα, μοναδικά σχέδια, άνεση, προσιτές τιμές».
Η συλλογή Junior περιλαμβάνει περιλαμβάνει πουλόβερ, τοπ, ζακέτες, σετ, ολόσωμες φόρμες, σορτς, παντελόνια, αξεσουάρ και παπούτσια. Και φυσικά τα ιδιαίτερα αγαπητά στις μικρές δεσποινίδες, φορεματα για κοριτσια.
Αγαπημένο χρώμα στη φετινή ανοιξιάτικη κολεξιόν με φορεματα για κοριτσια της Mini Raxevsky είναι το λευκό. Το βρίσκουμε είτε σκέτο, κυρίως σε δαντέλα, είτε σαν φόντο για άλλα χρώματα. Ακολουθούν όλα τα παστέλ χρώματα, ροζ, γαλάζιο, πράσινο, κίτρινο. Αγαπημένες τάσεις είναι τα με πλούσια φλοράλ σχέδια, τα βολάν, οι ρίγες και τα πουά.
φορεματα για κοριτσια MR 1
Κεντημένα λουλούδια σε όλο το φόρεμα που εντυπωσιάζουν, διακριτικά λουλούδια στους ώμους και φιογκάκι. Διαθέτει φερμουάρ στην πλατούλα για τέλεια εφαρμογή. Συνδυάστε το με το ασορτί μπολερό για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση!
φορεματα για κοριτσια MR 2
Σατέν φόρεμα σε σιελ χρώμα με πανέμορφα λουλούδια σε φούξια και κορδελίτσα με διακοσμητικό λουλούδι. Διαθέτει λεπτά τιραντάκια και φερμουάρ στην πλάτη. Υπάρχει και σε σετ τοπ – φούστα.
φορεματα για κοριτσια MR 3
Τα ριγέ είναι φέτος σημαντική τάση της μόδας. Παιδικό φόρεμα σε λευκό χρώμα με μπλε ρίγες και κόκκινη κορδέλα με διακοσμητικό μπλε λουλούδι. Μπορεί να συνδυαστεί με το ασορτί μπολερό.
φορεματα για κοριτσια MR 4
Ένας κομψός σχεδιασμός για τις μικρές κυρίες σας. Λευκό χρώμα με μπλε πουά, κορδέλα σε μπλε χρώμα στην μεσούλα και φιογκάκι. Έχει εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλατούλα αλλά και ασορτί μπολερό.
Όλες τις συλλογές της Mini Raxevsky μπορείτε να τις δείτε εδώ.

LaMode

Ετικέτες ,