Σάββατο 29 Απριλίου 2017

8 καλυτερα boyfriend jeans 2017 και Fashion tips για όλες τις ώρες

8 boyfriend jeans outfit προτάσεις για όλες τις ώρες
8 καλυτερα boyfriend jeans 2017 και Fashion tips για όλες τις ώρες

8 boyfriend jeans 2017 και προτάσεις για όλες τις ώρες

 Η συνταγή της επιτυχίας για ένα μοδάτο  jean είναι απλή: Φορέστε το  με αυτοπεποίθηση και με το κατάλληλο top! Είναι τα πιο βολικά παντελόνια που κυκλοφορούν και τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας σε πολλές εμφανίσεις.
Αν και πολλές από εσάς νομίζουν πως ένα boyfriend jeans 2017 ταιριάζει σε μια χαλαρή περίσταση, η αλήθεια είναι πως αυτά τα looks ταιριάζουν σε κάθε περίσταση αν τα δημιουργήσετε σωστά.


Μοδάτα σύνολα με boyfriend jeans

#1

boyfriend jeans 2017
Ψηλοτάκουνα, ένα απλό T-shirt σε συνδυασμό με ένα σακάκι σε έντονο χρώμα και έτοιμες! Το boyfriend παντελόνι σε αυτό το ντύσιμο είναι ο πρωταγωνιστής. Δώστε προσοχή στα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως τα mix and match κολιέ και τα πολλά βραχιόλια.

#2

boyfriend jeans 2017Τα boyfriend jeans με όχι και τόσο φαρδιά γραμμή ταιριάζουν με άνετα φούτερ και πουλοβεράκια. Για ένα office chic outfit προτιμήστε αυστηρές γόβες και μια μεγάλη tote bag.

#3

boyfriend jeans 2017
Οι όμορφοι συνδυασμοί με animal prints σε ένα boyfriend jeans 2017 είναι οι αγαπημένοι μας. Όμως, ο κανόνας θέλει ένα έντονο μοτίβο ανά look, συνεπώς μπορείτε να επιλέξετε ένα αξεσουάρ με animal prints και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στα ρούχα.

#4

boyfriend jeans 2017
Τα crop tops είναι ο τέλειος συνδυασμός για τα boyfriend τζιν, γιατί εξισορροπούν τον όγκο τους και δίνουν μια πολύ θηλυκή πινελιά στο look!

#5

boyfriend jeans 2017






Για τις ημέρες που δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας, προτιμήστε τα απλά, βαμβακερά και μονόχρωμα τοπς και μίνιμαλ αξεσουάρ! Έτσι θα πετύχετε ένα casual outfit ιδανικό για τις πρωινές ώρες.

#6

boyfriend jeans 2017

Τα πουκάμισα και τα φαρδιά τζιν σε boyfriend γραμμή κάνουν ένα τέλειο combination! Το μυστικό σε αυτό το σύνολο είναι το μαντήλι που λειτουργεί ως ζώνη και τονίζει τη σιλουέτα με πολύ κομψό τρόπο.

#7

boyfriend jeans 2017
Elegant μπαλαρίνες, κλασική μαρινιέρα, λεπτή μαύρη ζώνη και boyfriend jeans με έντονα σκισίματα δημιουργούν ένα μοδάτο Parisian look που όλες θα μπορούσαμε να αντιγράψουμε!

#8

boyfriend jeans 2017
Αυτό το look είναι ευκολοφόρετο και στυλάτο! Ταιριάζει τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εξόδους καθώς τα αξεσουάρ και η τσάντα μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση.
 

LaMode

Ετικέτες ,