Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Φορέματα maxi και μίνι για τις πιο θηλυκές εμφανίσεις την Άνοιξη!



Θέλετε να ξεχωρίσετε με απίθανο στυλ και hot θηλυκές εμφανίσεις φέτος την Άνοιξη; Τότε τα μίνι αλλά και μακριά maxi φορέματα με την υπογραφή Regalinas είναι η must προσθήκη στην
γκαρνταρόμπα σας για εντυπωσιακό λουκ τον Μάιο!

Η ποικιλία στα κομψά και εντυπωσιακά ρούχα του brand είναι φυσικά τεράστια και προσφέρεται για όλες τις chic και casual εμφανίσεις σας. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές στυλιστικές προτάσεις με μακριά maxi και μίνι φορέματα για να ξεχωρίσετε την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

Ψάχνοντας τον μάγο του Οζ
Τα country style μίνι φορέματα θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη και το καλοκαίρι, αφού μας κάνουν να φαινόμαστε νεότερες και μας δίνουν ένα παιδικό χαριτωμένο λουκ, ιδανικό για casual chic εμφανίσεις που τραβάνε τα βλέμματα. Υιοθετήστε το πιο cute ντύσιμο με επιρροές από την γλυκούλα Ντόροθι και αναζητήστε την μαγεία του Οζ στην καθημερινότητα σας! Προαιρετικά συνδυάστε με κόκκινες μπαλαρίνες.
Coachella σου ‘ρχομαι!
Το πιο μοδάτο boho στυλ του καλοκαιριού αντλεί έμπνευση από το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ Coachella και φυσικά τα μίνι φορέματα Regalinas δεν θα μπορούσαν να μην έχουν την ιδανική πρόταση και για τέτοια εμφάνιση. Φορέστε το στον δρόμο, στην πόλη, στο νησί, στην παραλία στο φεστιβάλ και νιώστε πιο άνετη και ελεύθερη από ποτέ.
Για να δείτε όλα τα mini φορέματα της συλλογής, πατήστε εδώ!
Η πριγκίπισσα της Άνοιξης
Αδιαμφισβήτητα το πιο girlie cute ντύσιμο που ξεχωρίζει ανάμεσα στα μακριά maxi φορέματα Regalinas (δείτε τα) , θα σας κάνει να φαίνεστε σαν πραγματική πριγκίπισσα. Με απαλό ροζ ύφασμα και πιέτες στον γιακά, χαρίζει άνεση αλλά και θηλυκότητα και συνδυάζεται τέλεια με τα αγαπημένα σας κρεμαστά κοσμήματα.



Το θαλασσί της θάλασσας
Κι όλο το μπλε του χάρτη σε ένα φόρεμα. Το πιο καλοκαιρινό από τα maxi μακριά φορέματα Regalinas θα σας κάνει να το λατρέψετε και θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι για την επερχόμενη σεζόν. Μπλε κρουαζέ ύφασμα συνδυάζεται με σανδάλια αλλά και με γόβες και σας συνοδεύει σε casual αλλά και classy εμφανίσεις.
Βρείτε αυτά κι ακόμη περισσότερα γυναικεία ρούχα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Regalinas και μεταμορφώστε την γκαρνταρόμπα σας!
 

Fe-mail.gr

Ετικέτες ,