Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Φτάνουν συνέχεια τραυματίες στο νοσοκομείο του Βόλου

Φτάνουν συνέχεια τραυματίες στο νοσοκομείο του Βόλου
Σύμφωνα με Μέσο του Βόλου έντεκα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να έχει χτυπηθεί από κατσαβίδι.



Σοκαριστικές πληροφορίες προκύπτουν μετά τα σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό e-Volos.gr, δέκα οπαδοί και ένας αστυνομικός έχουν τραυματιστεί από τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο Στάδιο και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, αναφέρεται, πως ένας εξ αυτών θα εισαχθεί σε κλινική, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ ίσως συμβεί κάτι αντίστοιχο και με ορισμένους από τους υπολοίπους, οι οποίοι φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τις μάχες σώμα με σώμα.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Σύμφωνα με γιατρούς στο νοσοκομείο, ο αριθμός των τραυματιών αυξάνεται διαρκώς, απόρροια των όσων συνέβησαν το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να μην μεγαλώσει επικίνδυνα ο απολογισμός…

Ετικέτες ,