Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Μυστικά ομορφιάς για να αλλάξεις την καθημερινότητα σου!



Όλες κάνουμε λάθη με τα προϊόντα ομορφιάς και φτάνουμε σε σημείο αντί να κάνουμε καλό στο δέρμα σας, τελικά να προκαλούμε μεγαλύτερες φθορές.
Οι ειδικοί επισημαίνουν τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις για να καταφέρετε να αντιστρέψετε την κατάσταση και οι συνήθειες που είχατε μέχρι τώρα να γίνουν ωφέλιμες για εσάς.
Τι πρέπει να αλλάξουμε;
Να κοιμάστε με το μακιγιάζ
Αφήστε κάπου εύκαιρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και πριν πέσετε για ύπνο και εφόσον δεν έχετε όρεξη τότε κάντε γρήγορες κινήσεις για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας. Αν αφήσετε το μακιγιάζ στο πρόσωπο σας, τότε φράζουν οι πόροι του δέρματος και δημιουργείτε ακμή και άλλα προβλήματα.
Τα παλιά σας πινέλα και σύνεργα για να βάφεστε
Τα παλιά πινέλα και λοιπά εργαλεία, που έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές, φέρουν μικρόβια και σκόνη, που δεν κάνει καλό στο δέρμα σας, γιατί μπορεί να προκληθούν ερεθισμοί και μεγαλύτερα προβλήματα
Βγάζετε τα φρύδια σας περισσότερο από το ιδανικό
Αυτό το πρόβλημα, το παθαίνετε μόνο και εφόσον είστε πολύ κοντά στο καθρέφτη και δεν έχετε αίσθηση της απόστασης και της επιφάνειας, που βγάζετε. Φροντίστε να μην είναι πολύ λεπτά γιατί μεγαλώνει το πρόσωπο σας με αυτό τον τρόπο.
Να αγγίζετε το πρόσωπο σας
Ασυναίσθητα μέσα σ την ημέρα, σίγουρα αγγίζετε το πρόσωπο σας για διάφορους λόγους κάθε φορά. Με αυτό τον τρόπο, όμως μεταφέρονται μικρόβια και ακαθαρσίες στο πρόσωπο σας, και φράζουν οι πόροι σας. Μην υποτιμάτε τις πιο απλές κινήσεις!
Να πιέζετε τα σπυράκια της ακμής
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πιέζετε την ακμή σας, για να φύγει το σμήγμα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ουλές στο πρόσωπο σας και κατ’ επέκταση το πρόσωπο σας θα χάσει την νεανικότητα και σφριγηλότητα του.
Οι πιο πάνω κακές συνήθειες είναι εκείνες, που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά και μόνιμα προβλήματα στο πρόσωπο σας. Δημιουργήστε τις συνθήκες εκείνες για να έχετε ένα λαμπερό πρόσωπο και πάντα φρέσκο.
  

Ετικέτες ,