Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μοναδικές λύσεις για κουρασμένα μάτια


Αν ξυπνήσατε και βρεθήκατε αντιμέτωπες με κόκκινα, κουρασμένα μάτια
– είτε γιατί ξενυχτήσατε το προηγούμενο βράδυ, είτε επειδή ενδεχομένως διανύεται μια κουραστική
περίοδο – δοκιμάστε μερικές συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δείξετε ανανεωμένες. Μια διαδικασία που δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά.
Ναι, είναι δυνατόν να δείξετε ξεκούραστες!
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς.
Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να περιορίσετε τα οιδήματα και τις κοκκινίλες, χρησιμοποιήστε μια μάσκα με τη μορφή επιθεμάτων, τοποθετώντας τα κάτω από τα μάτια για να ενυδατώσετε και να ξεκουράσετε την περιοχή.
Το πράσινο τσάι επίσης μπορεί να βοηθήσει τα κουρασμένα μάτια, εμποτίστε με παγωμένο τσάι δύο δίσκους από βαμβάκι και τοποθετήστε ελαφρά πάνω από την περιοχή των ματιών σας για 5 λεπτά. Τα πλούσια αντιοξειδωτικά του τσαγιού θα απαλύνουν την κούραση και θα τονώσουν την περιοχή.
Αν είστε πολύ βιαστικές, δύο κουταλάκια του γλυκού στον καταψύκτη αν τα τοποθετήστε πάνω στα βλέφαρα σας για 1-2 λεπτά, θα καταπραΰνει τα οιδήματα, τονώνοντας την κυκλοφορία.
Το επόμενο βήμα αφορά την επιλογή του σωστού concealer. Οι μαύροι κύκλοι καλύπτονται με ένα concealer σε κιτρινωπή απόχρωση. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ματιών, και στη συνέχεια σχεδιάστε μια διαγώνια λωρίδα με το κίτρινο concealer από την εσωτερική γωνία του ματιού, μέχρι το ύψος του μήλου του προσώπου σας. Αναμείξτε καλά και ολοκληρώστε με ένα κρεμώδες, ροδακινί concealer.
Ένα πινέλο για concealer θα βοηθήσει να τοποθετηθεί απαλά το δεύτερο στρώμα του concealer, χωρίς να αλλοιωθεί το πρώτο στρώμα του concealer. Δώστε έμφαση σε ένα καλοσχηματισμένο φρύδι και σε τονισμένες βλεφαρίδες, καθώς θα δημιουργήσουν ένα όμορφο κάδρο στο πρόσωπό σας.
Ένα ιριδίζον highlighter σε μορφή στυλό, θα προσθέσει λάμψη στο βλέμμα σας, τοποθετώντας το στο εσωτερικό του ματιού σας. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι στο εσωτερικό του ματιού σε λευκή ή nude απόχρωση – κρατήστε τα μάτια σας κλειστά για 20″ προκειμένου να αναμειχθεί και να μην δείχνει σκληρό το αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε το look, με ένα φωτεινό ρουζ επινοώντας ένα υγιές αποτέλεσμα. Τελειώστε με μία ρόδινη απόχρωση κραγιόν.

BeU.com.cy


Ετικέτες ,