Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Βουτιές με στιλ! Αυτά είναι τα πιο hot μπικίνι της αγοράς


Φέτος, το καλοκαίρι θα είσαι η πιο stylish της παραλίας!


Αχ, αυτό το μπικίνι! Αν μπορούσαμε να ζητήσουμε ένα πράγμα από αυτό το μαγιό είναι να μας
ταιριάζει άψογα! Γιατί εκεί είναι το «μυστικό» για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις στην παραλία. Αλλά και να είναι ωραίο το μαγιό. Α, και να είναι της μόδας. Δεν νομίζω ότι ζητάμε πολλά...!
Αλλά πέρα από την πλάκα, ένα μπικίνι είναι καμιά φορά λίγο… «περίεργο». Μπορεί από την μια να είναι μας κάνει να δείχνουμε θεές και να καλύπτει όλες τις ατέλειες, από την άλλη μπορεί να είναι εξαιρετικά… μη-κολακευτικό. Το δεύτερο συμβαίνει συνήθως για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί δεν φοράμε το σωστό νούμερο και δεύτερον, γιατί δεν φοράμε το στιλ που μας ταιριάζει. Είναι προτιμότερο λοιπόν, να επιλέξεις μια πιο “safe” επιλογή στο στιλ του μαγιό, παρά να φορέσεις κάτι που δεν ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου.
Απ΄όλα έχει πάντως ο… μπαξές ή η αγορά τουλάχιστον, και παρακάτω σου παρουσιάζω τα πιο hot μαγιό για φέτος. Τα παρακάτω μαγιό είναι και τα πιο «διάσημα» στο διαδίκτυο και τα στιλ αυτά, επιλέγουν πολλές γυναίκες.
Προετοιμάσου λοιπόν, γιατί θα θέλεις να πουλήσεις και την ψυχή σου στον… διάβολο για να αποκτήσεις και τα 7 αυτά μπικίνι! Ναι, είναι τόσο τέλεια…
Mouille
ASOS
Nidodileda
Asceno
Mango
BCA
Reformation
Πηγή: allyou/Fe-mail.gr

Ετικέτες ,