Το συστατικό που πρόσθεσαν οι New York Times στην χωριάτικη σαλάτα και την... απογείωσαν!
Η συνταγή που μπορεί να σας ενθουσιάσει ή να σας ενοχλήσει
Οι New York Times είναι μια
από τις πιο διάσημες εφημερίδες και ιστοσελίδες ειδήσεων του
κόσμου, με
εκατομμύρια καθημερινούς αναγνώστες.
To blog Cooking που είναι ένα παρακλάδι
του, ασχολείται με την μαγειρική και την προηγούμενη Κυριακή δημοσίευσε
μια συνταγή της ελληνικής χωριάτικης σαλάτας με μια μεγάλη... αλλαγή!
Πολλές φορές το συγκεκριμένο blog έχει
ασχοληθεί με την μεσογειακή κουζίνα στο παρελθόν και ειδικά από την χώρα
μας, έχοντας δημοσιεύσει συνταγές όπως ο μουσακάς, σπανακόπιτα, γεμιστά
κ.α. Όμως αυτή την φορά λόγω της αλλαγής, το post στο facebook έγινε
viral. Κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.500 likes, τις 2.500 κοινοποιήσεις και
τα 500 σχόλια.
Θα αναρωτιέστε ποιο συγκεκριμένο
συστατικό πρότειναν και άλλαξαν την συνταγή. Το καρπούζι! Ναι, καλά
διαβάσατε. Μπορεί να το ξέρετε σε συνδυασμό μόνο με φέτα, αλλά ο
συντάκτης της συνταγής στις New York Times ρο εκθειάζει μαζί με φέτα,
αγγούρι, κρεμμύδι, ντομάτα και ελιές. Όλα μαζί κάνουν μια αντίθεση που
πολλοί βρήκαν ενδιαφέρουσα. Μάλιστα ο συντάκτης προτείνει να τρώγεται
βράδυ σε συνδυασμό με οποιοδήποτε κρέας ή ψάρι.
<< Αρχική σελίδα