Τυρομπαλάκια με μπέικον
350 γραμμάρια τυρί κρέμα, που έχετε αφήσει για λίγο εκτός ψυγείου
1 κούπα τυρί τσένταρ, τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
8 φέτες μπέικον, τηγανισμένες και ψιλοκομμένες
1/3 κούπας πράσο, ψιλοκομμένο
1/3 κούπας καρύδια, τριμμένα
Χοντρό αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Πρέτσελ στικς
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το τσένταρ, το σκόρδο, την πάπρικα το αλάτι και το πιπέρι. Από το μίγμα, φτιάξτε 15-20 ισομεγέθη μπαλάκια και βάλτε για μία ώρα στο ψυγείο.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το τηγανισμένο μπέικον, το πράσο και το τριμμένο καρύδι.
Ρολάρετε μία-μία τις μπαλίτσες στο μίγμα μπέικον-πράσου-καρυδιού και στη συνέχεια καρφώστε ένα πρέτσελ στικ σε κάθε μπαλάκι.
Βάλτε τα σε ένα μεγάλο πιάτο, σκεπάστε τα με μεμβράνη και αποθηκεύστε τα στο ψυγείο, αν δεν φαγωθούν αμέσως. Θυμηθείτε να τα αφήσετε 15-20 λεπτά εκτός ψυγείου πριν σερβιριστούν.
Πηγή: delish.com/Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
<< Αρχική σελίδα