Σορμπέ καρπούζι
Είναι
δροσερό, πανεύκολο, θέλει λίγο χρόνο και αρέσει σε όλους! Φτιάξτε
πεντανόστιμο σορμπέ καρπούζι, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.
Το σορμπέ είναι κάτι ανάμεσα σε γρανίτα και παγωτό. Είναι υγιεινό και ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν κάτι πιο ελαφρύ! Φτιάξτε πεντανόστιμο σορμπέ με το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριου, εύκολα και γρήγορα !
ΥΛΙΚΑ:
700 γρ καθαρισμένο καρπούζι, χωρίς κουκούτσια
100 γρ ζάχαρη
3 κ.σ χυμό λεμόνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Κόψτε το φρούτο σε μικρά κομμάτια και βάλτε το χυμό που θα βγάλει σε ένα μπολ. Έπειτα, βάλτε τη ζάχαρη και το χυμό σε μία κατσαρόλα και βράστε για για περίπου 2 με 3 λεπτά.
Βγάλτε το σιρόπι από τη φωτιά και βάλτε το να κρυώσει στο ψυγείο για μία ώρα. Βάλτε τα κομμάτια καρπουζιού στο multi και στη συνέχεια προσθέστε το κρύο σιρόπι και το χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε καλά και βάλτε το σορμπέ σας στην κατάψυξη για μερικές ώρες! Τόσο απλά!
mothersblog.gr/Fytokomia.gr
<< Αρχική σελίδα