Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα

Είναι μια συνταγή για χοιρινό με υπέροχη γεύση.
Συστατικά

* Ένα μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες,
* 1/2κ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες,
* 2 πράσινες ,2 κόκκινες ,2 κίτρινες πιπεριές σε λωρίδες,
* 2 καρότα σε φέτες,
* 2 κ.σ.μουστάρδα,
* 2 κ.σ.μέλι θυμαρίσιο,
* 2 ποτήρια νερού μπύρα,
* 1κ.σ. θυμάρι και αλατοπίπερο.

Οδηγίες
1. Πλένουμε, στραγγίζουμε το κρέας, το σοτάρουμε λίγο σε λάδι, ,ρίχνουμε και τις πατάτες, τα καρότα, ίσα να ροδίσουν λίγο και τα βάζουμε στη γάστρα.
2. Χτυπάμε στο moulti, μπύρα, μουστάρδα, μέλι και θυμάρι πολύ καλά και ρίχνομε πάνω στο κρέας,
3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε 2 με 2 1/2 ώρες.
Σχόλια
Ωραια η συνταγη σου Βασιλικη,ευκολη,και με ιδιαιτερη γευση και μελωμενη σαλτσουλα,οτι πρεπει για κυριακατικο τραπεζι και οχι μονο.
 

mageirikesdiadromes/Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ετικέτες ,