Σνίτσελ γεμιστά
Υλικά:
- 4 χοιρινά ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα Σνίτσελ
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες Τυρί έμενταλ
- 1 φλ. αλεύρι
- 3 αυγά
- 2 φλ. τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι, πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
- Ανοίγετε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνετε. Βάζετε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώνετε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να τα κλείσετε μέσα το τυρί και το ζαμπόν.
- Περνάτε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
- Ζεσταίνετε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να χρυσοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους.
<< Αρχική σελίδα