Πουρές με ζαμπόν
Υλικά:
- 1 φακελάκι πουρέ
- 1 κουτί ζαμπόν
- περισσότερο από 1/4 τυρί ρεγκάτο
- 1 κρέμα γάλακτοςπιπέρι
1. Φιάχνουμε το πουρέ όπως λέει το κουτί. Το μόνο που προσέχουμε είναι ο πουρές να μην αραιός ούτε και πολύ σφιχτός.
2. Αφού ετοιμαστεί κόβουμε σε κύβους το ζαμπόν και τον ανακατέυουμε με τον πουρέ. Στρώνουμε το μίγμα σε ένα πιρέξ και απλώνουμε από πάνω το τυρί. Ρίχουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω και τέλος πασπαλίζουμε την επιφάνεια με λίγο μαύρο πιπέρι.
2. Αφού ετοιμαστεί κόβουμε σε κύβους το ζαμπόν και τον ανακατέυουμε με τον πουρέ. Στρώνουμε το μίγμα σε ένα πιρέξ και απλώνουμε από πάνω το τυρί. Ρίχουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω και τέλος πασπαλίζουμε την επιφάνεια με λίγο μαύρο πιπέρι.
<< Αρχική σελίδα