Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Καλοκαιρινές σικάτες ιδέες για μια εντυπωσιακή…χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού με.. καλοκαιρινές ιδέες.

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχεδίασης για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με το κόκκινο και το πράσινο να είναι στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο, οι δημιουργικοί και ενθουσιώδεις διακοσμητές βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να βάλουν το δικό τους στίγμα στην εποχή.
Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την θάλασσα. Ακόμα και όταν είναι χειμώνας, ή η κατοικία τους απέχει πολύ από την ακτή ή έξω έχει -10. Είτε το σπίτι τους έχει θέα στην θάλασσα, είτε είναι τοποθετημένο ψηλά στο βουνό, πάντα θα περιμένουν πως και πως το καλοκαίρι.
Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να βάζατε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας έναν αέρα καλοκαιριού; Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο και αρκετά τολμηρό αλλά εμπιστευτείτε μας. Η γιορτινή διακόσμηση με στοιχεία της θάλασσας προσδίδει μία φρεσκάδα στους χώρους, μέσα από τιρκουάζ πινελιές, δέντρα στολισμένα με κοχύλια και αστερίες και πολλά ακόμη πρωτότυπα διακοσμητικά.
Μερικές μικρές πινελιές από το καλοκαίρι μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που ήδη έχετε. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε όμορφες ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Αποχρώσεις του ωκεανού

χριστουγεννιάτικο δέντρο με καλοκαιρινά στολίδια
Το τιρκουάζ είναι το απόλυτο και ιδανικό χρώμα για να βάλετε την θαλάσσια διακόσμηση στο σπίτι σας ακόμη και τα Χριστούγεννα. Ξεχάστε την κλασσική παλέτα με κόκκινο και πράσινο χρώμα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικά και εντυπωσιακό. Οι μπλε και ασημένιες μπάλες, οι αστερίες, το λευκό χρώμα, τα τυλιγμένα δώρα με χρώματα της θάλασσας και η διακόσμηση στους τοίχους του σπιτιού (βλέπε το στεφάνι που κρέμεται από ένα κουπί) είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί για να πετύχετε αυτό το στυλ.

#2 Φυσικά διακοσμητικά

διακοσμητικό με κερί και λουλούδι
Το κοράλλι λειτουργεί όμορφα σε μπολ καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οπότε μπορείτε να το προσαρμόσετε και στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τοποθετώντας ένα ζεστό κερί. Αυτά τα στοιχεία είναι τα ιδανικά σε σπίτι με vintage διακόσμηση.

#3 «Αφρώδεις»… θησαυροί

χρυσά δεντράκια
Η παραλία έχει ένα πανέμορφο τρόπο να λάμπει με το φως του ήλιου, με την θάλασσα να γυαλίζει και την άμμο να μοιάζει με χρυσή λάμψη. Φέρτε, λοιπόν, την ίδια λάμψη στο σπίτι σας προβάλλοντας την μέσα από μικρά δέντρα και άλλα είδη διακόσμησης. Με λίγη κόλλα, λίγη χρυσόσκονη και φαντασία, μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο λαμπερά δεντράκια και εποχιακά διακοσμητικά.

#4 Δροσερό…καλωσόρισμα

στεφάνι στην πόρτα
Αντικαταστήστε το παραδοσιακό faux στεφάνι πεύκου που τυπικά κρεμάτε στην μπροστινή πόρτα με ένα θαλάσσιο στεφάνι με δροσιστικές λεπτομέρειες όπως λευκά κλαδιά, τιρκουάζ στολίδια, μπλε αστερίες και θαλασσινά φυτά. Το μπλε και το λευκό ταιριάζει για τις χειμωνιάτικες μέρες.

#5 Ναυτική γωνία

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Έχετε στο νου σας το σκηνικό ενός θαλάσσιου λιμανιού και αφήστε το «ταξίδι» σας να ξεκινήσει με την προσθήκη διακοσμητικών από γυαλί, γοητευτικών κουπιών, μικρών διχτυών και μικρών μαξιλαριών από τη θάλασσα, όπως αυτό που αναγράφετε πάνω του «Santa Claws».

#6 Διακοσμητικό δέντρο

Διακοσμητικό δέντρο
Το ξύλινο στοιχείο είναι απαραίτητο όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια διακόσμηση με θέμα την παραλία στο σπίτι σας. Εδώ, βλέπουμε ένα χειροποίητο εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η παράκτια εμφάνιση είναι πλήρης χάρη στα ξύλινα στολίδια που ταιριάζει σε οποιαδήποτε εποχιακή διακόσμηση.

#7 Παραθαλάσσιο σημείο

χριστουγεννιάτικο δέντρο σε βεράντα
Ακόμη και αν ο καιρός έξω είναι τρομερός, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας «παραλία» στη μπροστινή σας βεράντα. Επιλέξτε μια ξύλινη καρέκλα και προσθέστε εποχιακά κομμάτια όπως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια από κοχύλια και μία κόκκινη γιρλάντα. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε φανάρια για να νιώθετε ότι είστε σε…σκάφος. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε επιπλέον ζεστασιά σε ένα υπαίθριο καθιστικό.

RECONS

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας
Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,