Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Μπείτε μέσα στην έπαυλη της Rihanna στη Καραϊβική

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Rihanna στην Καραϊβική αξίας 18 εκατ. ευρώ. Αντλήστε ιδέες διακόσμησης από το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας.

Είμαστε σίγουροι ότι η έπαυλη της Rihanna θα σας αφήσει άφωνους. Αφού, είναι σαν να βγήκε από την πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική σειρά. Δεν χρειάζονται συστάσεις για το ποια είναι η Rihanna και α πολυτάραχη ζωή της, καλώς λίγο ή πολύ όλοι γνωρίζουμε τέτοιες πληροφορίες τόσο για τη ζωή όσο και την πορεία της. Γι’αυτό πάρτε ιδέες διακόσμησης από την εντυπωσιακή έπαυλη της Rihanna στην Καραϊβική.
Η εκθαμβωτική και εντυπωσιακής της έπαυλη που αξίζει 18 εκατ. ευρώ, στο νησί Barbados του συμπλέγματος της Καραϊβικής θα σας αφήσει στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

έπαυλη
Η 28χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να γυρίζει «στα παλιά της στέκια». Η ίδια έχει γεννηθεί στον Άγιο Μιχαήλ του Μπαρμπέιντος. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι κάποια όνειρα της παιδικής ηλικίας γίνονται πραγματικότητα. Απ’ότι φαίνεται όχι αδίκως. Ένα χρόνο πριν την τελική αγορά φημολογείται πως η Rihanna είχε βρεθεί στη συγκεκριμένη έπαυλη σε μια από τις οικογενειακές εξορμήσεις χαλάρωσης.

έπαυλη
Η σχεδόν 1000m² έπαυλη της Rihanna διαθέτει πλήθος πλουσιοπάροχων χώρων, μεταξύ των οποίων, 5 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, spa και όσο προς τα έξω βγαίνει κανείς θα συναντήσει μια τεράστια πισίνα.
Η πισίνα βέβαια είναι ιδιαίτερα διάσημη αφού εκεί πραγματοποιούνται τα πάρτι με τις φίλες της. Το έχουμε δει, άλλωστε, από τις φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές στο συγκεκριμένο χώρο.

πισίνα
Η εξωτερική πισίνα είναι τεραστίων διαστάσεων και πέραν των υπολοίπων θετικών της στοιχείων έχει και θέα προς την ιδιωτική παραλία της έπαυλης.
κόκκινη πόρτα
Η πρόσβαση στην ιδιωτική παραλία της έπαυλης γίνεται εύκολα και άμεσα.

Η παραθαλάσσια έπαυλη της Rihanna διαθέτει:
  • γήπεδο τένις
  • υπόγειο γκαράζ
  • play room
  • τη δική της ιδιωτική παραλία.
Μάλιστα, ουκ κι ολίγες φορές έχουμε δει αναρτημένες στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Rihanna να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ. Φυσικά, είναι από την ιδιωτική της παραλία. Φοβερό;
Το καθιστικό και η τραπεζαρία, σε έναν από τους ορόφους του κτιρίου, διαθέτει λιτή επίπλωση με τοπικιστικές επιρροές και έμφαση στη χρήση του ξύλου.
σαλονοτραπεζαρία
Η ευρύχωρη κουζίνα, αμερικανικών προτύπων, μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος κόσμου. Ο συνδυασμός του γκρι και του μπεζ αποτελούν τα δύο κυρίαρχα χρώματα της κουζίνας. Άλλωστε, η λιτότητα και η αυστηρά δομή του δεν αφήνουν περιθώρια αναζήτησης άλλου ύφους.
κουζίνα
Η διακόσμηση ενός εκ των υπνοδωματίων, όπως αυτό της παρακάτω εικόνας, είναι αρκετά πλούσια με στοιχεία νεοκλασικού στυλ διακόσμησης. Οι γήινες αποχρώσεις όπως βλέπετε παίρνουν θέση και σε αυτό το χώρο. Οι σκουρόχρωμες επιφάνειες καταλαμβάνουν ένα σημαντικό τμήμα του χώρου (πχ. διπλόφυλλες κουρτίνες). Ο κρυστάλλινος πολυέλαιος συνδυάζεται αρμονικά με τα βελούδινα υφάσματα τόσο των μαξιλαριών του καναπέ όσο και με την πλάτη του κρεβατιού.
κρεβατοκάμαρα
Κάτι περισσότερο από λιτή είναι και η διακόσμηση ενός εκ των μπάνιων της έπαυλης. Όπως θα δείτε και εσείς πέραν της μαύρης γραμμής που σπάει το λευκό περιμετρικά του δαπέδου του μπάνιου αλλά και της τετράγωνης μπανιέρας δεν παρουσιάζονται άλλα στοιχεία. Αξιοσημείωτη είναι η περίτεχνη κατασκευή της οροφής του μπάνιου με έντονα τα στοιχεία κυβισμού. Μάλιστα, αν και οριοθετεί το κέντρο της οροφής αφήνει σαφή υπονοούμενα θρησκευτικής λατρείας.
μπάνιο

RECONS

Ετικέτες , ,