Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

25 όμορφα μανικιούρ για να δοκιμάσετε τον Φεβρουάριο 2018

Μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018 (1)

Ο πιο ρομαντικός και αποκριάτικος μήνας του χρόνου έφτασε και μαζί του ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη συλλογή με όμορφα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018. Πρόκειται
για υπέροχες ιδέες στα νύχια του Χειμώνα 2018 που θα κοσμήσουν την καθημερινότητα, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις σας.

Μανικιούρ βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Επιλέξτε λοιπόν ένα από τα κορυφαία χρώματα της εποχής ή ένα από τα nail art σχέδια που έλαμψαν όλη αυτή την περίοδο και ολοκληρώστε την χειμερινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.
Ακολουθεί μια συλλογή με 25 όμορφα μανικιούρ για τον Φεβρουάριο 2018 που θα σας δώσουν πολλές ιδέες. Πρώτα όμως ας θυμηθούμε μερικά από τα Top Nail Trends για το Χειμώνα.

Προτάσεις μανικιούρ σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια:

Κορυφαία χρώματα για το Χειμώνα 2018 στα νύχια αποτέλεσαν το μαύρο, το γκρι, το κόκκινο, οι nude και οι opaque μεταλλικές αποχρώσεις. Ωστόσο, αισθητή έκαναν την παρουσία τους και τα bare nails, τα άβαφα νύχια. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους χρωματισμούς και κάνοντας συνδυασμούς μεταξύ τους ή με άλλα χρώματα, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές ιδέες μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Φεβρουάριο 2018.
Αν όμως αναζητάτε κάτι πιο ιδιαίτερο και διακοσμημένο για τα νύχια σας αυτό το μήνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα nail art σχέδιο. Σχεδιάστε γραμμές, πουά ή τα υπέροχα color block nails.
Για πιο λαμπερά και αστραφτερά μανικιούρ χρησιμοποιήστε βερνίκια νυχιών με glitter ή Chunky nail polishes. Αν δεν θέλετε να βάψετε με το συγκεκριμένο μανό όλα τα νύχια, μπορείτε να βάψετε μόνο ένα ή κάποιο σημείο αυτών. Για παράδειγμα δημιουργήστε ένα ombre αποτέλεσμα στην βάση ή την άκρη της επιφάνειας του νυχιού, είτε δημιουργήστε σχέδια με glitter.
Ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν και τα 3D διακοσμητικά στοιχεία. Δοκιμάστε λοιπόν να στολίσετε τα νύχια σας με swarovki, στρας ή πέρλες.
Κι επειδή αυτό τον μήνα έχουμε και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θα μπορούσαν λείπουν από την συλλογή υπέροχες ρομαντικές προτάσεις μανικιούρ. Νύχια σε κόκκινες αποχρώσεις ή διακοσμημένα με καρδούλες κλπ.
Τέλος, εκτός από την μέρα των ερωτευμένων, διανύουμε και τις Απόκριες. Δείτε λοιπόν μερικές προτάσεις αποκριάτικου μανικιούρ για να κλέψετε την παράσταση.
Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες για όμορφα νύχια τον Φεβρουάριο στη συλλογή που ακολουθεί.

Beaute την Κυριακή

Ετικέτες ,