Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

4 μυστικά για να φαίνεται το σπίτι σας εκπληκτικό

Tips για να έχετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού. Στυλ διακόσμησης για κάθε γούστο.

Όλοι όσοι αγαπούν το σχεδιασμό και περνούν το χρόνο τους για να σκεφτούν το ντεκόρ του σπιτιού τους θέλουν το ίδιο πράγμα: να ζήσουν σε ένα όμορφο χώρο που μοιάζει με ένα από τα παρακάτω καταφύγια. Γι’αυτό και εμείς σας έχουμε μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση για το σπίτι σας. Στυλ διακόσμησης για κάθε γούστο.
Η αλήθεια είναι ότι η διακόσμηση ενός σπιτιού θεωρείται μια μικρή πρόκληση. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι η επίτευξη της εμφάνισης που θέλετε είναι ευκολότερη από ότι νομίζετε. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας μπροστά από το «παιχνίδι| έχοντας κατά νου τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στυλ που θέλετε. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε έμπνευση που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

#1 Colorblocking

πράσινο δωμάτιο
Το Colorblocking είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή. Δημιουργώντας ένα ολόκληρο δωμάτιο σε ένα χρώμα δεν είναι εύκολο, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να ταιριάξετε το χρώμα των τοίχων με το αγαπημένο σας έπιπλο. Το κλειδί για τη δημιουργία ενός τέτοιου χώρου είναι η εύρεση χώρου για μοτίβα ή συμπληρωματικά χρώματα για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική εμφάνιση.
Σε αυτό το δωμάτιο, το πράσινο και οι τοίχοι ταιριάζουν απόλυτα. Αυτό που κρατά το χρώμα από το να γίνει συντριπτικό είναι ο μαλακός τόνος ξύλου στο δάπεδο και το μικρό pop μοτίβο από το χαλί. Ωστόσο, και τα δύο αυτά στοιχεία είναι αρκετά «λεπτά» ώστε να μην ανταγωνίζονται με το πράσινο.

#2 Ενσωματώστε φρέσκα λουλούδια

λουλούδια
Όπως έχουμε μάθει όλοι από χρόνια να ψάχνουμε μέσα από φωτογραφίες στο σπίτι, η δημιουργία καλών ετικετών είναι μία από τις κεντρικές δεξιότητες για έναν σχεδιαστή. Και ένα από τα πιο κεντρικά μέρη αυτής της ικανότητας είναι να συμπεριλαμβάνονται τα φρέσκα λουλούδια ως τελική επαφή με το δωμάτιο όπως φαίνεται εδώ. Με κάτι τόσο μικρό και απλό όσο η προσθήκη λουλουδιών μπορεί να είναι εύκολο να υποτιμηθεί η σημασία τους, αλλά δεν είναι έτσι.
Τα λουλούδια είναι πάντα υπέροχα σε ένα χώρο. Προσθέτουν ένα φυσικό στοιχείο σε ένα χώρο που είναι πάντα αναζωογονητικός. Οπτικά, προσθέτουν ένα άλλο στρώμα χρώματος που μπορεί να λειτουργήσει ως pop για να φωτίζει ένα δωμάτιο ή να ταιριάζει με άλλα χρώματα στο χώρο.

#3 Ζωγραφίστε την κάσα της πόρτας

κίτρινη κάσα
Το να δώσετε στον χώρο σας μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Αλλά, τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα. Βάλτε μοτίβα και χρώματα σε ενδιαφέροντα μέρη. Αυτό το δωμάτιο μας δίνει μια ιδανική περίπτωση. Το βάψιμο του διακοσμητικού πλαισίου των θυρών δημιουργεί μια δυναμική είσοδο ενώ σας δίνει έναν λεπτό και απρόσμενο τρόπο να φέρετε χρώμα στο σπίτι.

#4 Κρεμάστε τα κουρτίνες σας από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα

σαλόνι με κουρτίνες
Εδώ είναι ένα μυστικό για να κρεμάτε την κουρτίνα σας που θα βελτιώσει την εμφάνιση των δωματίων: κρεμάστε πάντα τις κουρτίνες από την κορυφή μέχρι το πάτωμα. Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό ακόμη και αν το παράθυρο είναι τόσο ψηλό. Κρεμάστε τις κουρτίνες από το υψηλότερο δυνατό σημείο μέχρι το πάτωμα και αμέσως θα προσθέσει στυλ στο σχεδιασμό σας.

  
RECONS

Ετικέτες ,