Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε ένα τζάκι από τούβλα

Τρόποι για να ανανεώσετε ένα τζάκι με τούβλα με έξυπνα tips. Όμορφες ιδέες για το σπίτι σας για να το ανανεώσετε.

Ένα τζάκι με τούβλα είναι ένα από αυτά τα άνετα σπιτικά χαρακτηριστικά που πολλοί λαοί επιθυμούν. Αλλά αν η διαμονή σας δεν αντικατοπτρίζει το ντεκόρ σας, μπορεί να μοιάζει περισσότερο σαν μια ματιά από ένα επιθυμητό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό. Γι’αυτό αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας με τα πιο έξυπνα tips.
Ευτυχώς, με λίγη δημιουργική σκέψη, ένα περιβάλλον… φωτιάς μπορεί να γίνει ένα εκθαμβωτικό εστιακό σημείο. Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να ανανεώσετε το υπάρχον τζάκι σας ή σχεδιάζετε μια ανακαίνιση για το τζάκι, τα παρακάτω παραδείγματα θα σας εμπνεύσουν.

#1 Αγκαλιάστε το εκτεθειμένο τούβλο

τοίχος και τζάκι από τούβλα
Ο συνδυασμός του τοίχου και του τζακιού απογειώνουν την διακόσμηση του χώρου.
Σε αυτό το διαμέρισμα, το σαλόνι που είναι διακοσμημένο από το Facet 14, ένα τζάκι και ένα σύνθετο τοίχου από τούβλα είναι ότι πρέπει για να δημιουργήσετε ένα ζεστό περιβάλλον. Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αξεσουάρ σε ζωντανά χρώματα φαίνονται εκπληκτικά δίπλα στα άβαφα τούβλα. Οι δύο μπλε βελούδινες καρέκλες και ο ροζ πίνακας ζωντανεύουν το χώρο.

#2 Δώστε ένα γερμανικό στυλ

τζάκι
Δώστε στο τζάκι σας έναν…γερμανικό αέρα.
Αν αγαπάτε την εμφάνιση του παλαιού τούβλου, που συνήθως συναντάμε σε αιωνόβια ευρωπαϊκά σπίτια, σκεφτείτε να δώσετε στο τζάκι σας λίγο αέρα… Γερμανίας. Είναι μια τεχνική faux antiquing που χρησιμοποιεί υγρό κονίαμα για να δώσει στην τούβλα μια μεγάλη δόση γοητείας του παλιού κόσμου. Ένα αγαπημένο παράδειγμα είναι αυτό το makeover από την Nelly Friedel.

#3 Μπλε τζάκι με τούβλο

μπλε τζάκι από τούβλα
Αυτή είναι μια όμορφη ιδέα για να προσθέσετε χρώμα στο σαλόνι σας.
Ένας ο blogger από την Αλάσκα έβαψε το κόκκινο τζάκι από τούβλο σε μια βαθιά σκιά ματ μπλε. Όταν το πρώτο στρώμα βαφής στέγνωσε, τοποθέτησε την δεύτερη στρώση και στη συνέχεια το έσβησε γρήγορα με μια καθαρή, ξηρή πετσέτα. Για να κάνετε το μίγμα πλύσης, αναμίξτε ένα μέρος μπλε χρώματος και ένα μέρος λευκό χρώμα με τέσσερα μέρη του νερού.

#4 Ανανεώστε το πεζούλι

λευκό τζάκι
Αν έχετε ένα τζάκι με πεζούλι το μόνο που έχετε να κάνετε για να το ανανεώσετε είναι να το διακοσμήσετε.
Δεν χρειάζεται να βάψετε το υπάρχον τζάκι σας για να φωτίσετε τα πράγματα. Σε αυτό το παραδοσιακό σαλόνι ένα άσπρο, πλήρες πεζούλι περιβάλλει ένα παλιό τζάκι από τούβλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διακοσμήσετε το πεζούλι.

#5 Βάψτε τα μαύρα

μαύρο τζάκι
Ο χρυσός καθρέφτης πάνω από το τζάκι είναι ότι καλύτερο για ένα στιλάτο χώρο.
Η μαύρη βαφή μετασχημάτισε το μη επεξεργασμένο τζάκι σε αυτό το παλιό βικτοριανό σπίτι σε ένα showstopping χαρακτηριστικό. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εντυπωσιακά ψηλά ταβάνια του καθιστικού χρησιμοποιήστε έναν χρυσαφένιο καθρέφτη, όπως έχουν κάνει και σε αυτό το σαλόνι.


RECONS

Επικοινωνήστε μαζί μας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,