3 μέτρια καυτερές πιπεριές, καθαρισμένες από τα σπόρια τους και κομμένες σε κυβάκια ή φέτες
χυμό από 2 λάιμ
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύεις το αλάτι, το κόλιανδρο, το κύμινο, την πάπρικα, το
κρεμμύδι και το μαύρο πιπέρι, τρίβεις τις φέτες του σολομού με το μείγμα
των μπαχαρικών και το ελαιόλαδο και τις αφήνεις στο ψυγείο τουλάχιστον
για 30 λεπτά.
Προθερμαίνεις το φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.
Για τη σάλτσα
Αναμειγνύεις το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τις καυτερές πιπεριές, το
κόλιανδρο, το χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο και το αλάτι σε ένα μπολ και μόλις
γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα, τα τοποθετείς στο ψυγείο μέχρι την ώρα
που θα τα χρησιμοποιήσεις.
<< Αρχική σελίδα