Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τι πράγματα μπορείτε να καθαρίσετε με το γάλα

Ο πιο εύκολος καθαρισμός σπιτιού: με γάλα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό.

Όπως, όλοι γνωρίζετε το γάλα θεωρείται είναι θρεπτικό και απαραίτητο για τον οργανισμό μας. Το ξέρατε, όμως, ότι είναι και ένα εξαιρετικό φυσικό καθαριστικό; Αυτός, άλλωστε, είναι και ο πιο εύκολος καθαρισμός σπιτιού. Μάθετε, λοιπόν, τι πράγματα μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό το υλικό.

#1 Καθαρίστε λεκέδες από μελάνι

λεκές από μελάνι
Αν χρησιμοποιήσετε γάλα πριν από την πλύσ, τότε τα ένζυμα του γάλακτος θα διαλύσουν το μελάνι.
Είτε πρόκειται για μελάνι από στυλό είτε από εκτυπωτή, αυτοί οι λεκέδες μπορεί να καταστρέψουν ένα ρούχο. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσετε γάλα πριν από την πλύση, τότε τα ένζυμα του γάλακτος θα διαλύσουν το μελάνι, χωρίς να βλάπτεται το ύφασμα.

#2 Γυαλίστε τα ασημικά σας

Ένας μη τοξικός τρόπος για να φρεσκάρετε τα ασημικά σας είναι να χρησιμοποιήσετε γάλα.
Ένα βερνίκι «ξινόγαλο» γίνεται αναμιγνύοντας 1 φλιτζάνι γάλα με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια, αφήστε τα ασημικά μέσα στο υγρό μείγμα ολόκληρη τη νύχτα.

#3 Φτιάξτε μαλακτικό μαλλιών

Περιέχοντας διάφορες πρωτεΐνες και φυσικά ένζυμα, το γάλα μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό μαλακτικό μαλλιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε περίπου 1/8 του φλιτζανιού γάλα στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τα.

#4 Φτιάξτε γυαλιστικό για δερμάτινα

δερμάτινος καναπές
Τα ένζυμα, οι πρωτεΐνες και τα λίπη του γάλακτος μπορούν να αποκαταστήσει τη λάμψη στο δέρμα.
Τα ένζυμα, οι πρωτεΐνες και τα λίπη του γάλακτος μπορούν να αποκαταστήσει τη λάμψη στο δέρμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό γάλα σε ένα βαμβακερό πανί. Στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά την επιφάνεια του δερμάτινου αντικειμένου, και έτοιμο!

  
RECONS

Ετικέτες ,