Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ανθο-συνθέσεις για ανοιξιάτικη διακόσμηση

Εντυπωσιακές ανθοδέσμες για μια ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Εντυπωσιακές ανθοδέσμες για μια ανοιξιάτικη διακόσμηση, με τη βοήθεια του PURE a flower concept.

Η άνοιξη είναι ίσως η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Τα λουλούδια ανθίζουν, η μέρα μεγάλωσε και ο ήλιος είναι εδώ καθημερινά. Η άνοιξη συμβολίζει το νέο ξεκίνημα, την ανθοφορία κλπ. Τα περισσότερα φυτά ανθίζουν αυτή την εποχή και έτσι υπάρχει πληθώρα επιλογών για να φτιάξετε όμορφες ανθοσυνθέσεις.
Γι’ αυτό σήμερα η ομάδα της Recons σας προτείνει υπέροχες συνθέσεις, εξαιρετικής ποιότητας και προσιτής τιμής που μπορούν να στολίσουν με μυρωδιές και υφές και χρώματα όποιο μέρος του σπιτιού θέλετε.

Δείτε, λοιπόν, τις ανοιξιάτικες προτάσεις της ομάδας, και τις μοναδικές εμπνεύσεις από το «PURE a flower concept».


Πολύχρωμη ανθοδέσμη.
Συμβολικά χρώματα της Άνοιξης είναι το πράσινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Φυσικά όμως οποιοσδήποτε συνδυασμός με ζωντανά χρωματα σίγουρα ταιριάζει σε μια ανοιξιάτικη διακόσμηση.
Άλλωστε, αυτήν την εποχή τα λουλούδια ανθίζουν και δίνουν ζωή στον οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Αφήστε την φαντασία μας και φέρτε πολυχρωμία και υπέροχα αρώματα στο μπαλκόνι σας.
Βάζο με μωβ λουλούδια.
Ανάλογα, λοιπόν, απο τη διακόσμηση του σπιτιού μας, οι ειδικοί των συνθέσεων του ανθοπωλείου PURE a flower concept και οι ειδικοι διακοσμησης της ομάδας της Recons, προτείνουν απαλά χρώματα λουλουδιών με ένα τόνο έντονου χρώματος.
Κυρίως παστελ τόνους για σπίτια με έντονα διακοσμητικά στοιχεία ή και έντονους τοίχους. Αντιθέτως, προτιμήστε πολύχρωμες συνθέσεις με πολλά διαφορετικά χρώματα για μινιμαλιστικου, νεοκλασσικού, σκανδιναβικού και ελληνικού νησιώτικου τύπου διακόσμησης.
Ανθοδέσμη με άσπρα και μωβ λουλούδια. Ανθοδέσμη με πολύχρωμα λουλούδια.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλες οι προτεινόμενες ανοιξιάτικες συνθέσεις είναι κατάλληλες για κάθε είδους σπίτι. Καθώς τα χρώματα τους και τα λουλούδια τα οποία χρησιμοποιούνται (τουλίπες, κρινάκια, τριαντάφυλλα κ.ά) προσφέρουν αρμονία και γαλήνη στο χώρο σας. Συνάμα, βέβαια με τη δυναμική των χρωμάτων και των ευδιαστών νοτών.
Ανθοδέσμη με κόκκινα και κίτρινα λουλούδια. Ανθοδέσμη με άσπρα και ροζ λουλούδια.
 RECONS
Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,