Γλώσσες πανέ
- 1 πακέτο γλώσσες καταψυγμένες ή φρέσκες
- λίγο αλεύρι
- 2 αυγά
- 1 κ. σούπας λάδι
- αλάτι-πιπέρι
- γαλέτα
Εκτέλεση:
- Πλένετε τις γλώσσες, αν είναι κατεψυγμένες τις αφήνετε λίγη ώρα σε λεμόνι και αλάτι να φουσκώσουν για να πάρουν γεύση και μετά τις στραγγίζετε.
- Ανακατεύετε λίγο αλεύρι με πιπέρι και αλάτι και αλευρώνετε τις γλώσσες.
- Κτυπάτε το αυγό με τη μια κουταλιά λάδι και βουτάτε μέσα τις γλώσσες. Τις τυλίγετε στη γαλέτα και τις τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι.
<< Αρχική σελίδα