Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Γλώσσες πανέ


beu-glosses-pane
  • 1 πακέτο γλώσσες καταψυγμένες ή φρέσκες
  • λίγο αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 1 κ. σούπας λάδι
  • αλάτι-πιπέρι
  • γαλέτα
Εκτέλεση:
  1. Πλένετε τις γλώσσες, αν είναι κατεψυγμένες τις αφήνετε λίγη ώρα σε λεμόνι και αλάτι να φουσκώσουν για να πάρουν γεύση και μετά τις στραγγίζετε.
  2. Ανακατεύετε λίγο αλεύρι με πιπέρι και αλάτι και  αλευρώνετε τις γλώσσες.
  3. Κτυπάτε το αυγό με τη μια κουταλιά λάδι και βουτάτε μέσα τις γλώσσες. Τις τυλίγετε στη γαλέτα και τις τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι.

Ετικέτες ,