Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ομολογία-σοκ της 22χρονης στη Ν.Σμύρνη για το βρέφος: «Έκοψα τον ομφάλιο….»

Vrefos-n.smyrni-1-696x391

Ομολόγησε ότι πέταξε το λίγων λεπτών μωρό της στην ακάλυπτο, η 22χρονη μητέρα στη Νέα
Σμύρνη.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να λύσουν χθες το μυστήριο με το μωρό που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων.
Η μητέρα του παιδιού είναι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρέθηκε το νεκρό μωρό.
Φοιτήτρια, 22 ετών, μένει μαζί με τη μητέρα της και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη παρά την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Μάλιστα η 22χρονη φοιτήτρια σε ΙΕΚ της Καλαμάτας, η οποία φέρεται να μετακινήθηκε στην Αθήνα λίγο καιρό πριν γεννήσει, κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της τόσο από την μητέρα της όσο και από τον πατέρα του παιδιού.
Η ίδια είπε πως προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά έτσι ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό και να μην κινεί υποψίες.
Η 22χρονη προσήθχη χθες και αφού έγινε και η εξέταση DNA και ταυτοποιήθηκε, ομολόγησε τις πράξεις της.
Η νεαρή γέννησε μόνη της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου, μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με την μητέρα της. Στη συνέχεια έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι και στη συνέχει το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο.
«(…) Γέννησα στη μπανιέρα του σπιτιού μου, μόνη μου και έκοψα τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν να μην βρει η μητέρα μου το μωρό στο σπίτι. Έπρεπε να κρύψω ότι γέννησα, όπως της είχα κρύψει και την εγκυμοσύνη, έπρεπε να εξαφανίσω το μωρό. Άνοιξα το παράθυρο και το πέταξα έξω …», είπε.
«(…) Είχα μείνει έγκυος από έναν συμφοιτητή μου στη Καλαμάτα. Όταν του είπα ότι περίμενα παιδί εκείνος εξαφανίστηκε. Έμεινα μόνη μου. Και έγκυος και μόνη.
Δεν είπα τίποτα σε κανέναν από την οικογένειά μου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν χωρίσει και εγώ διέμενα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα μου. Φρόντισα να φοράω μακριές μπλούζες και γενικά φαρδιά ρούχα ώστε να μην καταλάβει κανένας το παραμικρό. Προσπαθούσα να μην αλλάξω τίποτα από τη συμπεριφορά μου για να μην υποπτευθεί κανένας το παραμικρό. Είχα καταφέρει να το κρύψω από όλους. Και φυσικά, προπαντός από τη μητέρα μου. Την ημέρα εκείνη, θυμάμαι ότι με έπιασαν οι πόνοι δυνατά. Μπήκα στο μπάνιο και όταν γέννησα με έπιασε πανικός να εξαφανίσω το μωρό να μην το βρει η μητέρα μου. Και αυτό έκανα. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο.
Όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα τι γινόταν αλλά ήλπιζα ότι δεν θα με έβρισκε η αστυνομία, ότι δεν θα έφταναν ποτέ σε μένα», είπε στην Αστυνομία.
Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση είναι εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.
Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, θα της ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Makeleio.gr



Ετικέτες ,