Μπιφτέκια γαλοπούλας με φέτα
- 500 γρ κιμάς γαλοπούλας
- αλάτι πιπέρι και ρίγανη
- βασιλικός μαϊντανός και μέντα
- κρεμμύδι και σκόρδο
- 2-3 φρυγανιές
- 2 αυγά
- ένα μικρό κομμάτι φέτα (100 γρ)
- Bάζουμε τον κιμά σε μπολ.
- Λιώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά και τα προσθέτουμε στον κιμά.
- Αν δεν έχουμε μίξερ τα ψιλοκόβουμε στο χέρι απλά θα μας πάρει περισσότερο χρόνο. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
- Βγαίνουν περίπου δέκα.
- Αν έχουμε χρόνο τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν.
- Βάζουμε σε ταψάκι με λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ για 20 λεπτά περίπου.
<< Αρχική σελίδα