Βάζετε σε ένα μπολ με καπάκι το χυμό λεμονιού, το λάδι, το κρεμμύδι,
τη δάφνη, το θυμάρι ή τη ρίγανη, το μαϊντανό, το αλάτι και τους κόκκους
του πιπεριού.
Κόβετε το φιλέτο του σολομού σε κύβους και το ρίχνετε στο μπολ με τη
μαρινάτα. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα
περίπου.
Βγάζετε τα κομμάτια ψαριού από τη μαρινάτα, τα στραγγίζετε και τα
περνάτε σε ξύλινες ή μεταλλικές μικρές σούβλες μαζί με τις πιπεριές και
ροδέλες κρεμμυδιού.
Ψήνετε τα σουβλάκια σε πολύ καυτή σχάρα στα κάρβουνα, σε ηλεκτρική
ψησταριά ή στο γκριλ της κουζίνας σας. Αλείφετε τα σουβλάκια πού και πού
με τη μαρινάτα, καθώς ψήνονται.
Σερβίρετε τα σουβλάκια αμέσως μόλις ψηθούν και γαρνίρετε με φέτες λεμονιού, ροδέλες από
<< Αρχική σελίδα