Μπριζόλες λεμονάτες
Υλικά:
- 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- ρίγανη
- αλάτι – πιπέρι
- λάδι
- χυμό 2 λεμονιών
- Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να παρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
- Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
- Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.
- Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.
BeU.com.cy
<< Αρχική σελίδα