Στρόμπολι με ζαμπόν και πιπεριά
Υλικά για 4 άτομα
-
- 250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
- 200 γρ. ζαμπόν
- 1 πιπεριά σε κυβάκια
- 50 γρ. κέτσαπ
- 30 γρ. μουστάρδα
- 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια
- θυμάρι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αβγό
Εκτέλεση
- Αρχικά, σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές και τις αφήνετε να κρυώσουν.
- Ανοίγετε τη ζύμη και με ένα κουτάλι και απλώνετε την κέτσαπ και την μουστάρδα.
- Συνεχίζετε με τις πιπεριές, την ντομάτα και τα μπαχαρικά.
- Απλώνετε από επάνω το ζαμπόν και το τυρί. Τυλίγετε σε ρολό και πιέζετε να κλείσει εντελώς δεξιά - αριστερά.
- Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί και αλείφετε με το αβγό όλη την επιφάνεια.
- Κάνετε μερικά λοξά κοψίματα, μόνο στην πάνω ζύμη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
- Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε 10 λεπτά και σερβίρετε.
Newsbeast
<< Αρχική σελίδα