Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πανέμορφα τραπέζια τραπεζαρίας με χρώματα

Εντυπωσιακές ιδέες χρωμάτων για το τραπέζι της τραπεζαρίας. Ιδέες διακόσμησης με στυλ.

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση της τραπεζαρίας να έχετε στο νου σας να δημιουργήσετε ένα χώρο όπου θα κάνει τη δουλειά του εκπληκτικά απλή. Ένα μεγάλο τραπέζι και μια σειρά από καρέκλες είναι όλα όσα χρειάζεστε. Αλλά, ας σκεφτούμε έξω από αυτά. Γι΄αυτό και εμείς σας έχουμε καταπληκτικές ιδέες χρωμάτων για το τραπέζι της τραπεζαρίας. Ιδέες διακόσμησης με στυλ και προσωπικότητα.
Αυτή τη σεζόν, αντί να εγκαταστήσετε την παραδοσιακή διακόσμηση τραπεζαρίας, ενημερώστε τη διακόσμηση της με ένα πολύχρωμο καινούριο κεντρικό κομμάτι. Δηλαδή, ένα τραπέζι τραπεζαρίας με έντονο χρώμα. Πέρα από το παραδοσιακό καφέ ξύλινο τραπέζι, αυτά τα πολύχρωμα τραπέζια προσθέτουν ενέργεια και ένα άγγιγμα διασκέδασης σε ένα παράξενο και ουδέτερο χώρο στο σπίτι. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα αγαπημένα μας τραπέζια που είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν μια δόση χρώματος και ενθουσιασμού στο επόμενο δείπνο που θα έχετε.

#1 Κάντε βουτιά στο…μπλε

μπλε τραπεζαρία
Είναι πολύ γνωστό γεγονός ότι οι περισσότεροι αγαπούν το μπλε χρώμα. Πρόσφατες μελέτες το καταγράφουν στην κορυφή των χρωμάτων. Επειδή αγαπάμε το μπλε τόσο πολύ, αυτό το χρώμα είναι πάντα σε μεγάλη ζήτηση, καθιστώντας το ένα ευπρόσδεκτο θέαμα σε κάθε δωμάτιο. Είναι cool και κλασσικό και ένα χρώμα που φαίνεται όμορφο σε κάθε χώρο. Άλλωστε, το  μπλε μπορεί να φέρει μια νέα διάσταση σε οποιοδήποτε κομμάτι. Εδώ, ένα μπλε ναυτικό τραπέζι και καρέκλες μετατρέπουν την τραπεζαρία από παραδοσιακή σε μοντέρνα.

#2 Βερνίκι σμαραγδί – πράσινο

σμαραγδί τραπεζαρία
Αυτό το λαμπερό σμαραγδένιο πράσινο τραπέζι είναι το χρώμα που χρειάζεται αυτή η κουζίνα. Τα μοναδικά σύγχρονα πόδια του μεσαίου αιώνα και η εξαιρετικά ευρεία κορυφή του επιτρέπουν να στεγάσει εύκολα μισή ντουζίνα φίλους και οικογένεια. Ψάξτε για τραπεζάκια που κάνουν μια τολμηρή είσοδο σε πολύχρωμα μοτίβα. Το ζωντανό, λαμπερό φινίρισμα κάνει μια λαμπερή δήλωση σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

#3 Μανταρίνι φινίρισματα

τραπεζαρία
Για ένα κομψό πολύχρωμο τραπεζάκι, κοιτάξτε τα αξεσουάρ σας για να προσθέσετε μια πολύχρωμη παλέτα. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έντονες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κομμάτι δήλωσης. Το τραπέζι και οι καρέκλες δημιουργούν ένα ζωντανό αποτέλεσμα σε αυτή την τραπεζαρία. Περιτριγυρισμένο από μαύρους τοίχους και δάπεδα, τα χρώματα αυτής της τραπεζαρίας σίγουρα θα λάμψουν.

#4 Ροζ

ροζ τραπεζαρία
Σίγουρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε τόσο πολύ ροζ σε ένα δωμάτιο. Για έναν απρόσμενο τρόπο βάλτε αυτή την απόχρωση στο σπίτι δοκιμάζοντας ένα ζεστό ροζ για τον χώρο της τραπεζαρίας. Κομμάτια όπως το τραπέζι φαγητού -από IKEA- μπορούν να επαναπροσδιοριστούν σε αυτή τη συγκλονιστική απόχρωση. Ένα γρήγορο αστάρι και μερικά ζεστά ροζ χρώματα και μπορείτε να δημιουργήσετε το τραπέζι των ονείρων σας σε λιγότερο από μία ώρα.


RECONS


Επικοινωνήστε μαζί μας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,