Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Φτιάξτε τις δικές σας φθινοπωρινές κούπες σε χρόνο ντε-τε


Φτιάξτε τις δικες σας diy φθινοπωρινές κούπες. Κατασκευές για το σπίτι με βάση το προσωπικό σας στυλ

Φτιάξτε τις δικες σας diy φθινοπωρινές κούπες. Κατασκευές για το σπίτι με βάση το προσωπικό σας στυλ.

Το Φθινόπωρο είναι μια εποχή που όλοι έχουμε την ανάγκη για μια μικρή ανανέωση. Ωστόσο, όταν το ξανασκεφτόμαστε δεν θέλουμε να ξοδέψουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για να την κάνουμε. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο είπαμε να σας δείξουμε ένα εύκολο και οικονομικό τρόπο για να δημιουργήσετε τις δικές σας κούπες και να δώσετε στην κουζίνα σας ένα μικρό αέρα ανανέωσης.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να μάθετε πως μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας «σπιτικές» κούπες, από τα χεράκια σας, που θα προετοιμάσουν τη διάθεσή σας για το Φθινόπωρο.
κούπες
Όπως και να το κάνουμε, μια όμορφη κούπα μπορεί σίγουρα να σας φτιάξει τη διάθεση. Επιπλέον, μπορεί άλλο τόσο να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε όμορφα την ημέρα σας.

Για να φτιάξετε τις δικές σας κούπες όπως ακριβώς τις θέλετε, θα χρειαστείτε:

  • λευκές κούπες (πωλούνται ακόμα και στη λαϊκή ή και σε μερικά σούπερ μάρκετ)
  • και ειδικούς μαρκαδόρους για πορσελάνη.
Δύο μόνο υλικά τα οποία είναι φθηνά. Επομένως τι περιμένετε; Πιάστε αμέσως δουλειά και δημιουργήστε. Αν το έχετε με τη ζωγραφική το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την φαντασία σας και να αυτοσχεδιάσετε.

λευκές κούπες
Μπορείτε να γράψετε κάτι απλό σαν και αυτό.
Ξεκινήστε, λοιπόν, δοκιμάζοντας το σχέδιο που θέλετε να κάνετε ή τα λόγια που θέλετε να γράψετε σε ένα χαρτί. Στη συνέχεια προχωρήστε πάνω στην κούπα σας. Στην περίπτωση που κάνετε κάποιο λάθος φροντίστε να το διορθώσετε με μια μπατονέτα προτού προλάβει να στεγνώσει.
Μόλις τελειώσετε αφήστε την να στεγνώσει για 15-20 λεπτά περίπου. Αφού αυτά περάσουν, βάλτε την κούπα σας στο φούρνο και αφήστε την για 30 λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου. Μόλις την βγάλετε από το φούρνο το χρώμα θα έχει σταθεροποιηθεί τόσο καλά που δεν θα φεύγει ούτε στο πλυντήριο πιάτων.

RECONS


Επικοινωνήστε μαζί μας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,