Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

22 Μοναδικές ιδέες για να φορέσεις την ψηλόμεση παντελόνα φέτος το χειμώνα!

Μια ψηλόμεση παντελόνα, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αφού καλύπτει με μοναδικό τρόπο την
περιοχή της κοιλιάς, και μπορείς να τη βρεις σε πιο στενή ή πιο φαρδιά γραμμή, ανάλογα το στυλ σου. Θα σου δείξω υπέροχους συνδυασμούς και τρόπους να την φορέσεις, που θα λατρέψεις.
Από παντελόνες σε ίδια γραμμή, που είναι η πλέον σικάτη επιλογή για πιο επίσημη αλλά και επαγγελματική έξοδο, μέχρι τις αυτές σε πιο στενή γραμμή που αναδεικνύουν το σώμα σου και σε κάνουν να φαίνεσαι πιο λεπτή και ψηλή.

22 Υπέροχες επιλογές για ψηλόμεση παντελόνα που πρέπει να δεις!


Παντελόνα ψηλόμεση σε στενή ή Α-γραμμή

mple psilomesi pantelona praisnh psilomesh pantelona me lila lame mplouza kokini pantelona psilomesi
mple skouri pantelona psilomesi kai leuki mplouza mauri pantelona kai mplouzaki leuko mpornto gynaikeia pantelona psilomesh
maurh psilomesh pantleona gynaikeia gkri kostoumi me pantelona mauripantelona me gkri mplouzaki
mauro panteloni psilomeso sakaki kai pantelona mpez
Μια γυναικεία ψηλόμεση παντελόνα σε α-γραμμή ή σε πιο στενή γραμμή, μπορεί να αναδείξει το σώμα σου και να σου χαρίσει ένα κομψό και φινετσάτο look, κάθε ώρα της ημέρας. Συνδύασε το με ένα πουκάμισο ή με ένα μπλουζάκι πλεκτό για σικ ντύσιμο. Ακόμα μπορείς να επιλέξεις ένα λεπτό φούτερ, για πιο αθλητικό και μοντέρνο ντύσιμο.

Παντελόνα ψηλόμεση με φαρδιά γραμμή

rige fardia pantelona leuko pantelonipsilomeso kokino panteloni fardi
gri anoixto padelona gkri padelona me msuri mplouza bornto padeloni pshlomeso
mauri pantelona me sakaki gkri sinaikeio padelona roz pshlmesh ladi padelona me mauri blouza
lila paneloni fardi me mauri mplouza psilomesi pantelona fardia
Η φαρδιά παντελόνα είναι must για κάθε γυναίκα, αφού αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματική έξοδο ή για πιο επίσημο look, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις ώρες για να βρεις τι θα φορέσεις. Συνδυάζεται άψογα με σακάκι, με παλτό ή καμπαρντίνα, ενώ από μέσα ένα πουκάμισο, ένα crop top ή μια μπλούζα ζιβάγκο είναι όλες υπέροχες επιλογές για να είσαι πάντα καλοντυμένη και γοητευτική.

Αυτές οι επιλογές για ψηλόμεση παντελόνα, θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό στυλ για εσένα φέτος το χειμώνα και να είσαι σε κάθε σου έξοδο αψεγάδιαστη και σικάτη. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πάμπολλοι και ποικίλουν ανάλογα την ώρα της ημέρας που θέλεις να βγεις. Βρες τον ιδανικό για εσένα και σίγουρα θα καταπλήξεις με το στυλ σου.

ediva.gr

Ετικέτες ,