Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Αυτή είναι η πρωτότυπη αυλή ανεξαρτήτως καιρού

garden igloo

Δείτε το νέο και εκπληκτικό Garden Igloo: Μια αυλή κατά ανεξαρτήτως καιρού.

Οι λάτρεις της φύσης γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα φθινωπορινά φύλλα να στροβιλίζουν κατά τη διάρκεια της πτώσης. Ή μια κουβέρτα από λευκό χιόνι (πριν αρχίσει να λιώνει και να παγώνει), ή τα πρώτα πράσινα φυτά της άνοιξης να βλασταίνουν από το έδαφος.
Εντάξει, ίσως κάθε εποχή να έχει κάτι ιδιαίτερο και όμορφο να προσφέρει. Το μόνο πρόβλημα; Μπορεί να μην θέλετε να καθίσετε έξω όλο το χρόνο, ή κυρίως να μην μπορείτε επειδή σας εμποδίζει ο καιρός. Γι’ αυτό να σας γνωρίσουμε το νέο και εκπλητικό «Garden Igloo».
Είναι βασικά ένα διαφανές, υπαίθριο igloo που θα σας αφήσει να καθήσετε έξω όσο σας αρέσει. Χωρίς να σας νοιάζει τι συμβαίνει με τον καιρό. Είναι ένας γεωδαιτικός θόλος με τη χρήση 100% στεγανών υλικών με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο έξω. Αντί να βρίσκονται κλεισμένοι μέσα στο σπίτι με αγκαλιά μία οθόνη.
Garden Igloo.

Για αρχή, χρησιμοποιήστε το ιγκλού σας για το καλοκαιρινά δείπνα στην πίσω αυλή. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη σχάρα κοντά και να παρακολουθήσετε το φαγητό σας όπως θέλετε, και να πιείτε μία ήσυχη μπύρα μέσα στο ιγκλού σας παρατηρώντας τη φύση.
Είναι εξίσου ονειρική το βράδυ όταν φωτίζεται από μια σειρά από φώτα ή ρομαντικά κεριά που τοποθετούνται γύρω από το τραπέζι. Για κάθε ώρα και για κάθε εποχή. Για ένα παγωμένο χειμώνα που μπορείτε να παρατηρήσετε απο κοντ. Για το βράδυ, για ένα τραπέζι, για ρομαντισμό. Είναι έτοιμο για όλα και σας περιμενει με αρχική τιμή 849 δολάρια, δηλαδη περίπου 790ευρω.
Μπορεί να φαίνεται λίγο τσιμπημένο.. αλλά αξίζει τα λεφτά. Τι καλύτερο απο το να βλέπετε το χιόνι να πέφτει απο κοντά και εσείς να βρίσκεστε σε ένα ζεστό και ρομαντικό περιβάλλον;

RECONS


Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,