Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Αποδόθηκε δικαιοσύνη και το soundtrack του «Glitter» κατέλαβε την πρώτη θέση στα charts

mariah-carey-glitter

Η χριστουγεννιάτικη ταινία θεωρείται μια από τις χειρότερες όλων των εποχών, αλλά περιλαμβάνει το «All I Want For Christmas For You» της Mariah Carey.

Με τον Δεκέμβριο και την χριστουγεννιάτικη περίοδο να πλησιάζουν, ο κόσμος αρχίζει και μπαίνει σε εορταστικό κλίμα και εποχικές επιτυχίες, όπως το «Last Christmas» των Wham! και το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey που έχουν την τιμητική τους σε κάθε πάρτι της περιόδου που έρχεται.
Αυτό το οποίο πολλοί μπορεί να αγνοούν είναι πως η μεγάλη επιτυχία της Mariah Carey περιλαμβάνεται στην ταινία «Glitter» (ή «Το αστέρι της μουσικής γεννιέται»), η οποία θεωρείται μια από τις χειρότερες όλων εποχών. Με το single της να έχει επιστρέψει στα charts, η Carey ζήτησε (με διάθεση σαρκασμού) από τους θαυμαστές της να «αποκαταστήσουν την τιμή» της ταινίας της, με το hashtag #justiceforGlitter.
Η ανταπόκριση των θαυμαστών της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού μέσω της διαδικτυακής καμπάνιας κατάφεραν να φέρουν το soundtrack της ταινίας στην πρώτη θέση των charts του iTunes. Η επίδοση είναι αξιοσημείωτη, καθώς η ταινία της Carey έχει να ανταγωνιστεί στο «Ένα αστέρι γεννιέται» του Bradley Cooper με την Lady Gaga και τις συλλογές των Queen για το «Bohemian Rhapsody».
 clickatlife


Ετικέτες ,