Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

David Wilcock και ο Emery Smith Αποκαλύπτουν Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρουμε Αλλά Δεν Μαθαίνουμε από Επίσημες Πηγές


David Wilcock και ο Emery Smith Αποκαλύπτουν Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρουμε Αλλά Δεν Μαθαίνουμε από Επίσημες Πηγές
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο David Wilcock και ο Emery Smith επεκτείνουν τις εμπειρίες τους στα πιο υποχθόνια και καλύτερα κρυμμένα μυστικά στον κόσμο. Συνεργάζονται σαν μία δύναμη και κάνουν αυτό ξέρουν καλύτερα: να φέρνουν την αλήθεια -όπως αυτοί την βλέπουν – στα πέρατα του πλανήτη.
Ο Emery είναι γνωστός για τις αποκαλύψεις του σε ότι αφορά τα εξωγήινα εκείνα όντα, τα οποία είτε πρόκειται για βιολογικά είτε για ρομποτικά είτε για ένα μείγμα των δύο, όμως, έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται με το όχημά τους σαν να πρόκειται για προέκταση του εαυτού τους, καθώς τα σκάφη τους είναι κατασκευασμένα με κάποιο μέρος από το ίδιο το DNA των όντων, όπως υποστηρίζει.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας – και για πολλούς μπορεί να είναι – αλλά ο Emery Smith παρουσιάζει και άλλους επιστήμονες οι οποίοι έχουν εργαστεί σε παρόμοια projects.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν εσωτερικοί συνεργάτες σε πολλά μυστικά προγράμματα και αρκετοί είναι πολύ παλαιότεροι από τον Emery, αλλά ωστόσο πρόθυμοι να μιλήσουν.
Όπως και ο ίδιος δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό, μέχρι που ο David Wilcock τον ανέδειξε, αρχικά με το ψευδώνυμο «Paul», έτσι τώρα και οι δύο μαζί, φέρνουν «νέα» πρόσωπα στο προσκήνιο και όλοι μαζί κάνουν αποκαλύψεις και φανερώνουν όλα εκείνα που θα πρέπει να ξέρουμε, αλλά δεν μαθαίνουμε από επίσημες πηγές.
Οι ισχυρισμοί τους ξεπερνούν κάθε γνωστό όριο, με συνέπεια πολλοί σκεπτικιστές να τους απορρίπτουν. Ωστόσο πολύ κόσμος δεν τους κατακρίνει, αλλά αντίθετα συμμερίζεται το σκεπτικό τους και όλα όσα παρουσιάζουν.
Είναι, λοιπόν, καθαρά υπόθεση του καθενός ξεχωριστά, για το εάν θα υιοθετήσει κάποιες ή όλες τις εκμυστηρεύσεις τους, αν θα απορρίψει κάποιες ή όλες.
Παρακολουθείστε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
David Wilcock and Emery Smith Everything You Need to Know About Aliens and UFOs


Ετικέτες ,