Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Το νέο τραγούδι της Frances Bean Cobain είναι συγκινητικό

frances-bean-cobain

Τα έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία ξεχωρίζουν στο νέο acoustic τραγούδι που μοιράστηκε μέσω Instagram.

Τον περασμένο Απρίλιο η Frances Bean Cobain ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ασχοληθεί με τη μουσική και έκτοτε έχει δημοσιεύσει αποσπάσματα τραγουδιών της. Η κόρη του Kurt Cobain μοιράστηκε ένα νέο τραγούδι με τους θαυμαστές της στο Instagram.
Στο φιλτραρισμένο και γεμάτο λουλούδια βίντεο που δημοσιεύτηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Cobain παίζει με μια ακουστική κιθάρα και τραγουδά. Η λεζάντα της ανάρτησης περιλαμβάνει τους στίχους του τραγουδιού, οι οποίοι έχουν έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία. Η ίδια άλλωστε έχει μιλήσει ανοιχτά τόσο για τη σχέση με τους γονείς της, όσο και τα προβλήματα εθισμού που αντιμετώπισε στη ζωή της.
Reuters / Clodagh Kilcoyne
«No one told me, how I should love myself, damn near killed me, damn near killed myself. I’ve been stuck inside your time capsule, don’t you think you ought to let me go. If I could keep the raspiness in my voice from being sick without being sick, I would» τραγουδά η Cobain στο νέο της κομμάτι.
Εκτός των πρωτότυπων συνθέσεων, η 26χρονη Cobain έχει μοιραστεί στο παρελθόν διασκευές τραγουδιών που έγραψαν ο Leonard Cohen και οι Jimmy Eat World. Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει μια δισκογραφική δουλειά.

clickatlife


Ετικέτες ,