Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Πέντε εντυπωσιακά τροχόσπιτα που είναι καλύτερα και από κανονικά σπίτια

Πέντε σύγχρονα τροχόσπιτα που κλέβουν τις εντυπώσεις και σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα από τον δρόμο.

Όταν ακούμε διακοπές με τροχόσπιτο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το κάμπινγκ. Υπάρχουν, βέβαια, σύγχρονα τροχόσπιτα που απέχουν πολύ από εκείνα τα παλιομοδίτικα των περασμένων χρόνων.
Τα «παλάτια» αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πολυτελείς σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων. Δείτε παρακάτω κάποια από τα τροχόσπιτα που πραγματικά κερδίζουν όλο και περισσότερους ζάπλουτους λάτρεις των road trips.

Το Opera

Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο είναι εμπνευσμένο από το σχήμα που έχει η Όπερα στο Σίδνεϊ. Είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενη οροφή, δυο κρεβάτια, κεραμική τουαλέτα, ψυγείο, φωτισμό από LED και κουζίνα με ζεστό νερό.

Το Opera τροχόσπιτο.
Το τροχόσπιτο είναι εμπνευσμένο από το σχήμα που έχει η Όπερα στο Σίδνεϊ.
Το Opera τροχόσπιτο.
Είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενη οροφή και φωτισμό από LED.

Vantare Platinum plus με θέση για το αυτοκίνητο

Πέρα από τα μαρμάρινα σκαλιά και τα γλυπτά από κρυστάλλους Swarovski, αυτό που κάνει το Vantare Platinum Plus να ξεχωρίζει είναι η θέση για πάρκινγκ στο πάτωμα της… αυτοκινούμενης βίλας.
Το τροχόσπιτο Vantare Platinum plus με θέση για το αυτοκίνητο. Το τροχόσπιτο Vantare Platinum plus με θέση για το αυτοκίνητο.

2015 Foretravel IH-45

Το εν λόγω τροχόσπιτο μιμείται την κατασκευή ενός αεροπλάνου, αφού το πάτωμα και οι τοίχοι μειώνουν το θόρυβο και απορροφούν τους κραδασμούς. Μάλιστα, η θέση του οδηγού θυμίζει πιλοτήριο αεροπλάνου. Τα τέσσερα aircondition, τα δύο πλυντήρια ρούχων και η γεννήτρια των 20.000 kw είναι από τα επιπλέον στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το τροχόσπιτο 2015 Foretravel IH-45.
Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο μιμείται την κατασκευή ενός αεροπλάνου.
Το τροχόσπιτο 2015 Foretravel IH-45.

The Sealander

Το Sealander είναι ένα τροχόσπιτο το οποίο μετατρέπεται σε μικρό σκάφος, με μία απλή τοποθέτηση της μηχανής. Στο εσωτερικό έχει ένα τραπέζι το οποίο μετατρέπεται σε κρεβάτι. Υπάρχει επίσης και μια σκάλα για βουτιές στην πίσω πλευρά.

Το τροχόσπιτο the Sealander.
Το Sealander είναι ένα τροχόσπιτο που μετατρέπεται σε μικρό σκάφος.
Το τροχόσπιτο The Sealander.

Tiny Green Cabin

Όσοι προτιμούν μια ανεξάρτητη και οικολογική διαβίωση τότε το Tiny Green Cabins είναι αυτό που τους ταιριάζει. Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και σχέδια, και διαθέτει αρκετές ανέσεις όπως ντουλάπα, γραφείο και λειτουργική κουζίνα.

Το πολύχρωμο τροχόσπιτο "Tiny Green Cabin".
Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
Το τροχόσπιτο "Tiny Green Cabin".
https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,