Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Οι καλύτερες ιδέες για την τοποθέτηση της τηλεόρασης στο σαλόνι σας


Ποια είναι η ιδανική τοποθεσία της τηλεόρασης στο σαλόνι, και με ποιους τρόπους μπορούμε να το επιτύχουμε.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε αν η θέση που έχετε επιλέξει για την τηλεόραση είναι στο σωστό σημείο του καθιστικού. Η μοντέρνα διακόσμηση απαιτεί την τοποθέτησή της κυρίως στον τοίχο ή πάνω σε έπιπλα σε μοντέρνα γραμμή.
Ανάλογα, λοιπόν, με το ύφος και το στυλ της διακόσμησης που έχει το κάθε σπίτι, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι τοποθέτησης της τηλεόρασης. Διαβάστε τα παρακάτω tips, και δείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε.

1. Αποφύγετε σημεία με πολύ κίνηση

Με το να τοποθετείτε την τηλεόρασή κοντά σε σημεία που έχουν κίνηση, μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό ατύχημα, ακόμη, και βλάβη της ίδιας τηλεόρασης. Επιπλέον, κανείς μας δεν του αρέσει να περνάνε από μπροστά του άτομα την ώρα που παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία.

2. Έχετε στο νου σας το φωτισμό

Καλό θα είναι τα φώτα να βρίσκονται περιμετρικά του χώρου, και να είναι μακριά από την οθόνη της τηλεόρασης για να μην δημιουργείται ενοχλητική λάμψη. Το ίδιο ισχύει και για τα παράθυρα, καθώς θα ενοχλείστε και πάλι.
Ιδέες διακόσμησης με την ιδανική θέση της τηλεόρασης στο σαλόνι.

3. Τοποθέτησε την ψηλά

Μια ιδανική λύση για όσους έχουν παιδιά, και θέλουν να προστατέψουν την τηλεόρασή τους. Αντί να την ακουμπήσετε σε έπιπλο, το οποίο έχει πολλά ράφια που θα ανοίγει συνέχεια το παιδί σας θέλοντας να παίξει, μπορείτε να την κρεμάσετε ψηλά.
Παιδικό δωμάτιο με τηλεόραση.

4. Αποφύγετε τα βαριά σύνθετα

Μια μοντέρνα και νεανική λύση, είναι να τοποθετήσετε την τηλεόρασης σας σε ένα όμορφο και χαμηλό έπιπλο, μιας και τα σύνθετα ανήκουν σε άλλη εποχή.
Μικρό έπιπλο για να ακουμπήσετε την τηλεόραση.

5. Βιβλιοθήκη

Αν θέλετε ένα πιο σοφιστικέ look στο σαλόνι σας, ενσωματώστε την τηλεόραση μέσα στην βιβλιοθήκη. Αν κάνετε κάτι τέτοιο, φροντίστε, στην περίπτωση που δεν είναι ήδη, να στρέψετε τον καναπέ σας προς τα εκεί.

Βιβλιοθήκη με ενσωματωμένη τηλεόραση.
Μπορείτε να κάνετε λίγο χώρο στα ράφια και να τοποθετήσετε μερικά dvd

6. Κάνε την τηλεόρασή σου κορνίζα
Μια υπέροχη και ιδιαίτερη ιδέα, είναι να βάλεις μία κορνίζα γύρω από την τηλεόρασή σου. Διάλεξε και μια floral ταπετσαρία, και έχεις κάνει μια μοναδική διακοσμητική παρέμβαση.
Floral ταπετσαρία στον τοίχο πίσω από την τηλεόραση.

RECONS


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην διακόσμηση ή ανακαίνιση του σαλονιού σας
Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,