Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ισπανία: Ένα πανέμορφο διαμέρισμα που θα σας εντυπωσιάσει

Σαλόνι με γαλάζο καναπέ και ξύλινο στοιχείο.

Ιδέες διακόσμησης από ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στην Ισπανία.

Θέλετε λίγες ιδέες για να αλλάξετε το δικό σας διαμέρισμα; Πάρτε έμπνευση από ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Οι γήινες αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος του δίνει μια θετική αύρα και γαλήνη.
Το διαμέρισμα αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, ένα master υπνοδωμάτιο για τους γονείς και ένα δωμάτιο με δύο κουκέτες για τα δύο παιδιά της οικογένειας. Επίσης διαθέτει 2 μπάνια το ένα από τα οποία βρίσκεται μέσα στο master υπνοδωμάτιο.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες από το εντυπωσιακό διαμέρισμα με όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η ξύλινη τραπεζαρία με τα μεταλλικά πόδια κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις, καθώς και οι διαφορετικές μεταξύ τους καρέκλες που το πλαισιώνουν. Η τραπεζαρία έχει τον δικό της χώρο στο σπίτι. Ενώ πολύ όμορφες δείχνουν οι ξύλινες κολώνες και οι τοίχοι από τούβλο που δεν είναι βαμμένοι.
Ξύλινη τραπεζαρία σε ένα διαμέρισμα στην Ισπανία.
Από τη μια μεριά της τραπεζαρίας φαίνεται η κουζίνα η οποία έχει και αυτή το δικό της τραπέζι .
Άσπρη κουζίνα με μερικά ξύλινα στοιχεία.
Η κουζίνα είναι μακρόστενη και γι’αυτό δεν έχει πολλά πράγματα. Το μόνο που υπάρχει είναι ένα μακρόστενο τραπέζι και ένας μεγάλο έργο τέχνης στον τοίχο πάνω από το τραπέζι.
Λευκή μακρόστενη κουζίνα με ξύλινο τραπέζι.
Από την άλλη μεριά της τραπεζαρίας βρίσκεται το σαλόνι. Απλά διακοσμημένο και αυτό με μοναδικό στοιχείο που ξεχωρίζει τον γαλάζιο καναπέ.

Σαλόνι με γαλάζο καναπέ και ξύλινο στοιχείο.
Και σε αυτόν τον χώρο υπάρχει αρκετό ξύλο.
Σαλόνι με γαλάζιο καναπέ και άσπρες καρέκλες. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται αυτός ο χώρος που είναι το playroom-γραφείο των παιδιών της οικογένειας.
Playroom και γραφείο παιδιών.
Η κρεβατοκάμαρα των γονιών είναι λιτά διακοσμημένη λόγω του ότι δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη.
Απλή και λιτή διακοσμημένη κρεβατοκάμαρα.
Αυτό είναι το μεγάλο μπάνιο το οποίο βρίσκεται μάλιστα και μέσα στην master κρεβατοκάμαρα.
Μεγάλο μπάνιο.
Το λευκό συνδυασμένο με το ξύλο κυριαρχεί εδώ μιας και όλα τα είδη υγιεινής είναι λευκά. Ο χώρος κάτω από τον νεροχύτη χρησιμοποιείται για την αποθήκευση βασικών πραγμάτων που πρέπει να βρίσκονται στο μπάνιο.
Λευκό μπάνιο με ξύλινο στοιχείο.

Ετικέτες ,