Ταραμοσαλάτα λευκή με πατάτα
Υλικά
- Ταραμάς λευκός 100 γρ
- Καλαμποκέλαιο 125 ml
- Λεμόνι 1 μεγάλο
- Μπαγιάτικο ψωμί 300 γρ μόνο την ψίχα
- Πατάτα 1 τεμ μεγάλη και βρασμένη
- Πιπέρι λευκό λίγο
Οδηγίες
Καθαρίζουμε και βράζουμε την πατάτα για 10 – 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά κι αφήνουμε να κρυώσει. Μουσκεύουμε το ψωμί, χρησιμοποιούμε μόνο την ψίχα και την στύβουμε καλά. Βάζουμε στο μίξερ τον ταραμά,το ψωμί, την πατάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και το πιπέρι και τα χτυπάμε καλά.Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι, δοκιμάζοντας πάντα, μέχρι να έχουμε το επιθυμητό γευστικά αποτέλεσμα κι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.https://www.chefoulis.gr
<< Αρχική σελίδα